Inscrie firma »

A************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare A************************

Advanced Construct este o societate tanara, infiintata in 2007. La momentul infiintarii, firma si-a propus dezvoltarea a doua ramuri : contructii si cartografie digitala (GIS).
Activitatea firmei a inceput prin constructirea unei locuinte familiale si demararea unui proiect GIS privind realizarea unor harti digitale in colaborare cu AJVPS ; totodata sau inceput discutiile pentru realizarea unei baze de date complexe, in format GIS utilizand programul ArcGIS Server, pentru o companie de apa prin programul ISPA.
In domeniul GIS firma detine personal foarte bine pregatit, capabil sa creeze sau sa ofere consultanta in orice zona a acestui domeniu: incepand de la creerea de harti tematice, continuand cu analize de teren (pentru marketing, amplasari retele de telefonie mobila, trasee pentru diferite retele, etc.)si terminand cu creerea de baze de date in format GIS cum ar fii cele pentru companii de alimentari cu apa, distributie gaz, curent, etc. De asemenea firma ofera consultanta GIS pentru elaborarea studiilor de impact mediu.
In domeniul constructiilor firma si-a propus initierea unor programe de project management pentru autoritatile locale precum si cautarea de colaboratori, atat interni cat si externi pentru constructii inovatoare de locuinte.
Cu toate ca avem in discutie o firma tanara, lipsa referintelor se compenseaza cu o echipa bine pregatita, inarmata cu rabdare, talent si dedicatie. Va garantam seriozitate si profesionalism.
PREZENTARE A************************
MEMBRU
GRATUIT
A************************
2 691 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Training

ULTIMELE PRODUSE ALE ADVANCED CONSTRUCT S.R.L.

Integrare baza de dateIntegrare baza de date
Integrare baza de date
Dezvoltam baze de date GIS functie de necesitatile clientului. Utilizam pentru aceasta softuri ESRI (ArcSDE, ArcGIS ...
Harti tematiceHarti tematice
Harti tematice
Intocmim orice fel de harti de la nivel de tara pana la nivel de oras sau strazi! ...