Inscrie firma »
 

Prezentare I***************

Societatea comerciala Iorgos Impex SRL din Suceava a fost infiintata din anul 1995, avand ca unic asociat pe dl. Gheorghe Andronic. Principalul obiect de activitate al companiei este comertul cu amanuntul al produselor alimentare si nealimentare (produse industriale si textile).

Initial activitatea a inceput cu un singur spatiu comercial; ulterior reteaua s-a dezvoltat pentru ca, in anul 2002 sa se demareze colaborarea in sistem franchiza cu un mare operator la nivel national. In acest moment colaborarea in franchiza se concretizeaza prin derularea afacerii specifice in patru locatii amplasate in orasele Suceava si Botosani.

Compania Iorgos Impex are la ora actuala peste 30 de angajati implicati direct in activitatea de baza a firmei. Experienta in domeniul comertului a determinat atragerea de colaborari cu firme renumite la nivel national in domeniul distributiei. Aceste contracte de colaborare au contribuit la o evolutie pozitiva de la an la an a companiei, reusindu-se, prin seriozitate si orientare spre dezvoltare, cucerirea unei importante cote de piata pe segmentul in care activeaza.

PREZENTARE I***************
MEMBRU
GRATUIT
I***************
945 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Spatii diverse

ULTIMELE PRODUSE ALE IORGOS IMPEX SRL

Oferta firmei IORGOS IMPEX SRL nu contine nici un produs sau serviciu
IORGOS IMPEX SRL ESTE INSCRISA IN