Inscrie firma »
 

Prezentare M**************

Oferim servicii de inchierieri masini in Bucuresti cat si in tara.
Experienta ne-a demonstrat ca reteta succesului sunt serviciile de buna calitate. In tot acest timp am cautat sa invatam de la clientii nostri si continuam acest proces, pentru ca anumite aspecte legate de calatorie, fie ele pozitive sau negative, pot fi semnalate doar de cel care foloseste masinia, in speta clientul. Folosind aceste informatii am corectat aspectele negative.
Tot in acest scop am facut toate eforturile de a va oferi confort prin dotarea masinilor cu aer conditionat, radio cu cd si sistem audio, si nu in ultimul rand siguranta prin verificare periodica a masinilor. Toate masinile noastra au sisteme ABS si airbag.
Pentru dumeavoastra am creat un pachet complet de servicii si produse pentru serviciile de inchirieri autoturisme. Putem asigura la cerere cazare temporara, harti ale drumurilor si alte informatii pentru a va face calatoria cat mai usoara.
Atitudinea noastra este pozitiva si referintele noastre va pot confirma acest lucru.
De altfel suntem deschisi sugestiilor pentru ca dorim sa devenim firma dumneavoatra favorita de servicii de inchirieri masini.
PREZENTARE M**************
MEMBRU
GRATUIT
M**************
452 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Transporturi » Inchirieri masini

ULTIMELE PRODUSE ALE MONDO MOBIL SRL

Oferta firmei MONDO MOBIL SRL nu contine nici un produs sau serviciu
MONDO MOBIL SRL ESTE INSCRISA IN