Inscrie firma »
 

Prezentare D******

DEC este cea mai inovativa companie dezvoltatoare de solutii IT de securitate din Romania, cu una dintre cele mai indelungate experiente in acest domeniu. Infiintata in 1991, DEC are un portofoliu impresionant de parteneri strategici care au beneficiat alegand solutiile noastre IT la cheie.

Certificarile obtinute de DEC impreuna cu aliantele cu parteneri internationali puternici sunt recunoasteri clare ale competentelor si expertizei noastre.

Colaborarile directe externe, precum si solutiile proiectate si implementate de DEC cu software-ul corespunzator dezvoltat integral de noi impreuna cu noile solutii, printre care si cele mai noi solutii pentru stadioane si facilitati de agrement din Romania si chiar in tarile din Europa au permis sustinerea pozitiei noastre de lideri pe piata de solutii pentru control acces, pontaj, supraveghere video si ticketing.

DEC este specializata pe dezvoltare solutii IT pentru control acces, pontaj, ticketing pentru ski/piscine/stadion/parcare, supraveghere video si vanzari mobile.
PREZENTARE D******
MEMBRU
GRATUIT
D******
1 128 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Distributie Hardware

ULTIMELE PRODUSE ALE DEC SRL

Oferta firmei DEC srl nu contine nici un produs sau serviciu
DEC SRL ESTE INSCRISA IN