Inscrie firma »
 

Prezentare F***********

Compania Go Hair, devizia Romania, comercializeaza produse de ingrijire a parului si a pielii capului. Compania are mai multe pozitionari, raspunzand astfel necesitatilor diferite ale segmentelor tintite.


Gama REGIVERO cuprinde produse de ingrijire parului, pentru toate tipurile de par. Aceste produse se folosesc pentru intretinerea revitalizarea si regenerarea parului previne caderea parului, matreata, desipicarea firelor de par.
Regivero Light reprezinta formula pentru intretinerea parului. Acest produs, se opune rigidizarii colagenului pentru a conserva supletea si elasticitatea tesuturilor care inconjoara radacina firului de par permitandu-I acesteia sa se ancoreze mai bine in pielea capului.


Regivero Forte opreste caderea intensiva a parului datorita rigidizarii radacinilor. Are efecte benefice in oprirea imbatranirii premature a radacinilor, caracterizata printr-o rigidizare a colagenului ce inconjoara foliculul pilos.
Aceasta comprima vasele sanguine, care hranesc si stimuleaza firul de par. Radacina slabeste, parul cade permanent, astfel incat apare o calvitie avansata.


Compania comercializeaza: produse pentru par, cosmetice pentru par, produse pentru intretinerea parului, solutii de regenerare a parului, tratamente pentru calvitie, solutii pentru inceput de chelie, produse pentru infrumutesarea parului.


Caderea parului este franata. Complexul de plante continute se transforma in elemente constitutive ale firului de par pentru a construii din interior o fibra densa si puternica.


Unul dintre avantajele competitive ale companiei GO HAIR este dat de marile realizari ale departamentului sau de cercetare-dezvoltare. Compania investeste continuu in dezvoltarea produselor pentru par, a produselor pentru intretinerea si regenerararea parului de asemenea se investeste in tratamente intensive pentru opriprea caderii parului si regenerarea radacinii parului si a firelor de par.Compania a avut succes , datorita ingredientulelor naturale folosite in produsele de par, produsele cosmetice pentru par, tratamentelor pentru par care stimuleaza functiile naturale de regenerare a pielii capului si a parului.Compania detine mai multe brevete de inventie in domeniul produselor pentru par, produse cosmetice pentru par, tratamente pentru parul degradat, solutii pentru revitalizarea, regenerarea si cresterea parului. Aceste produse naturiste pentru par sunt folosite in saloane de infrumusetare, clinici speciaizate pentru par, centre de infrumusetare, coafura, cosmetica, frizerie.Un avantaj competitiv al gamei Regivero este dat de gradul ridicat de incredere pe care consumatorii in au in produse. Aceasta este stimulat si de oferirea unei Garantii pe Satisfactie din partea producatorilor. Astfel compania GO HAIR este considerata o marca de incredere, sub care se vand produse de calitate superioara.
PREZENTARE F***********
MEMBRU
GRATUIT
F***********
18 578 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Produse si Servicii Sanatate/Frumusete

ULTIMELE PRODUSE ALE FEMINCOM SRL

Vanzare Brevet Inventie Fixator complementar pt. solutia de permanentVanzare Brevet Inventie Fixator complementar pt. solutia de permanent
Vanzare brevet inventie fixator complementar pt. s...
Vanzare Brevet Inventie Fixator complementar pt. solutia de permanent Go Hair detine mai multe brevete de inventie ...
Vanzare Brevet Inventie Solutie pentru Par Permanent la ReceVanzare Brevet Inventie Solutie pentru Par Permanent la Rece
Vanzare brevet inventie solutie pentru par permane...
Vanzare Brevet Inventie Solutie pentru Par Permanent la Rece. 1.Solutie pt. permanent la rece inregistrare OSIM nr ...