Inscrie firma »

K***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare K***********************

Koram Constructions and Buildings Ltd este o companie infiintata in 1974 in Israel. Experienta obtinuta in domeniul constructiilor este notabila, portofoliul sau fiind de peste 1.000.000 metri patrati construiti in Israel, Africa, Rusia, Romania.
Koram Constructii Ro este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2001. Imbinam experienta internationala in domeniul constructiilor, in special a constructiilor cu structuri metalice, cu o cunoastere cat mai amanuntita a caracteristicilor pietei locale.
Produsele la cheie reduc timpul si resursele pe care beneficiarul le aloca pentru urmarirea si coordonarea mai multor subcontractori. Obiectivul nostru este sa realizam constructii care corespund exact cerintelor functionale, tehnologice si dimensionale ale clientilor nostri, intr-un timp cat mai scurt.
Ne adresam clientilor interesati de realizarea investitiilor in zona industriala, administrativa si comerciala. Specificul activitatii noastre il reprezinta constructiile cu structura metalica, compania dispunand de facilitati de productie si montaj pentru astfel de produse. Structurile metalice produse si proiectate de compania noastra sunt realizate din profile europene, profile standard, tabla, profile ambutisate sau, in anumite cazuri, elemente cu sectiune variabila. Structurile sunt sablate, grunduite si vopsite, iar la cerere se pot proteja prin galvanizare. Pentru realizarea unor structuri eficiente economic, luam in calcul, in faza de proiectare, metode de optimizare in alegerea materialelor si procedeelor de fabricatie. De asemenea, acordam o atentie deosebita nevoii clientilor de a personaliza constructia, in functie de caracteristicile companiei respective sau ale marcii. Structurile metalice permit folosirea unei game largi de finisaje, astfel, structura poate fi aparenta, placata cu gips-carton, materiale compozite, placi beton, inchisa cu panouri tip sandwich sau pereti cortina, etc.
Realizam constructii metalice de tip hala, constructii de birouri cu structura metalica de rezistenta, depozite frigorifice, showroom-uri, compartimentari spatii industriale, inchideri cu panouri tip sandwich pentru spatii industriale cu structura metalica sau din beton, proiectare tehnica de executie realizata in cadrul departamentului propriu, producerea si montajul elementelor metalice fiind realizate de catre fabrica companiei.
De asemenea, producem si comercializam panouri termoizolante. Folosind o tehnologie moderna, intalnita in majoritatea statelor europene, de producere in sistem continuu a panourilor sandwich European Panel pentru pereti si acoperis, Koram a reusit sa devina intr-un timp foarte scurt un producator important pe piata romaneasca si unul dintre primii vanzatori de panouri tip sandwich din Romania.
Printre lucrarile executate de Koram amintim: Tnuva, Puratos, Medicarom, Alfa Media Invest, Pro Leasing, Dacia Iasi; Renault, Eurosport DHS, Ion Mos, Europlastic, Kentauros etc.
PREZENTARE K***********************
MEMBRU
GRATUIT
K***********************
9 627 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
K***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Termo, fono si hidroizolatii

ULTIMELE PRODUSE ALE KORAM CONSTRUCTII RO SRL

Fire Panel - panouri sandwich cu termoizolatie din vata mineralaFire Panel - panouri sandwich cu termoizolatie din vata minerala
Fire panel - panouri sandwich cu termoizolatie din...
Panoul termoizolant are o structura tip sandwich si foloseste o termoizolatie din placi de vata minerala, 2 foi de tabla ...
European Panel - panouri sandwich cu termoizolatie de polistiren expandatEuropean Panel - panouri sandwich cu termoizolatie de polistiren expandat
European panel - panouri sandwich cu termoizolatie...
Panoul termoizolant are o structura tip sandwich si foloseste o termoizolatie din polistiren ignifugat, 2 foi de tabla ...