Inscrie firma »

T********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare T********************

Infiintata in anul 2002, Total Agri 1997 S.R.L este situata in Bucuresti.

Compania Total Agri 1997 S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca pesticide si produse agrochimice - insecticide, ierbicide, fungicide, ingrasaminte. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Total Agri 1997 S.R.L.

Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Experienta Total Agri 1997 S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
PREZENTARE T********************
MEMBRU
GRATUIT
T********************
1 379 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Agricultura/Animale » Pesticide

ULTIMELE PRODUSE ALE TOTAL AGRI 1997 S.R.L

Oferta firmei Total Agri 1997 S.R.L nu contine nici un produs sau serviciu
TOTAL AGRI 1997 S.R.L ESTE INSCRISA IN