Inscrie firma »

I***************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare I***************************

*INTERSTYLE-MODELS Agency* SRL Satu Mare s-a impus atat ca o rampa de lansare in lumea fascinanta a modelingului pentru cele mai frumoase satmarence, cit si ca promoter al acestora in tara si strainatate, avand in acest moment colaborari cu agentii din Europa, Asia si mai nou S.U.A.
SERVICII OFERITE :

SAMPLING - distribuirea de materiale publicitare: fly-ere, pliante, brosuri, mostre, testere etc.; acest serviciu poate fi aplicat in locatii ce se stabilesc de comun acord cu clientii: centre comerciale, cluburi, discoteci, expozitii, supermarket, campanii publicitare, etc.

HOSTESS - agentia pune la dispozitie modele profesioniste pentru serviciul de hostess pentru diverse evenimente ca: targuri, coktail-uri, petreceri, lansari sau inaugurari de firme si locatii diferite, etc.

CASTING - selectionarea de modele sau figuranti pentru filme de scurt metraj , de reclama si publicitate, filmari video private, prezentari de moda,etc.;

ALTE SERVICII : studio foto, fotografii color/alb-negru (pe suport pelicula sau digitale) ptr albume personale, conceptie si editare de pliante, cataloage, brosuri, dosare de prezentare, dosare de presa, comunicate de presa, postere, carti de vizita, sigla si motto-ul firmei, etichete, calendare, invitatii, autocolante, bannere, decorari de vitrine sau spatii de prezentare, expozitii, filmari video, etc. Organizarea si derularea prezentarilor de moda.
PREZENTARE I***************************
MEMBRU
GRATUIT
I***************************
2 801 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Arta/Bijuterii/Cadouri » Cadouri aniversare

ULTIMELE PRODUSE ALE INTERSTYLE MODELS AGENCY SRL

Oferta firmei INTERSTYLE MODELS AGENCY SRL nu contine nici un produs sau serviciu
INTERSTYLE MODELS AGENCY SRL ESTE INSCRISA IN