Inscrie firma »
 

Prezentare C*************

Cyproma S.R.L., a fost fondata in 1996 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Firma Cyproma S.R.L. are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de pesticide, ingrasaminte, ierbicide, insecticide, seminte de plante (porumb, floarea-soarelui, mustar, lucerna). Suntem o companie recunoscuta pe piata din Europa de Vest.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Cyproma S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Cyproma S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
PREZENTARE C*************
MEMBRU
GRATUIT
C*************
1 431 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Agricultura/Animale » Pesticide

ULTIMELE PRODUSE ALE CYPROMA S.R.L.

Oferta firmei Cyproma S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu