Inscrie firma »
 

Prezentare L**************

Inca de la infiintare Logesther S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Firma Logesther S.R.L are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de traduceri legalizate. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Recent, firma Logesther S.R.L si-a extins activitatea prin cooptaarea unui mare numar de colaboratori, traducatori autorizati. Astfel, putem realiza traduceri din 29 de limbi: engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, rusa, ceha, croata, maghiara, polona, bulgara, turca, greaca, daneza, olandeza, suedeza, norvegiana, sarba, slovaca, slovena, ucraineana, macedoneana, chineza, araba, hindi, ebraica (ivrit), japoneza, vietnameza.
PREZENTARE L**************
MEMBRU
GRATUIT
L**************
549 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Traduceri autorizate

ULTIMELE PRODUSE ALE LOGESTHER S.R.L

Oferta firmei Logesther S.R.L nu contine nici un produs sau serviciu
LOGESTHER S.R.L ESTE INSCRISA IN