Inscrie firma »

Dynamic Human Resources

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Dynamic Human Resources

Dynamic Human Resources este un furnizor profesional de solutii de recrutare si managementul resurselor umane. Noi ne dedicam sa oferim servicii de calitate deasupra expectatiilor angajatorilor, cat si ale celor care isi cauta un loc de munca.

Echipa noastra este alcatuita din specialisti de resurse umane si psihologi experti in psihologia muncii. Acest lucru ne permite sa apreciem si sa comunicam cerintele atat ale clientilor cat si ale candidatilor. Noi credem in comunicare si profesionalism.

Serviciile noastre includ:

Ø Recrutare si Selectie

Ø Consultanta in Resurse Umane

Ø Orientare in Cariera

Ø Testare psihologica

Daca reprezentati o companie, Dynamic Human Resources va ajuta sa atingeti obiectivele legate de resursele umane. Oferim o varietate de servicii concepute sa vina in intampinarea nevoilor si solicitarilor voastre. Daca sunteti in cautarea unor candidati de valoare, iar scopul vostru principal este sa obtineti cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt, asteptam telefonul vostru sau puteti inscrie on-line cererea voastra http://www.dynamichr.ro/submit_request.htm.

Daca va cautati un loc de munca, va vom ajuta sa cautati tipul de post care vi se potriveste. Chiar daca este vorba despre primul vostru job sau va ganditi sa schimbati locul de munca, noi vom pastra confidentialitatea. Acum aveti ocazia sa inregistrati on-line CV-ul vostru http://www.dynamichr.ro/submit_cv.htm.
PREZENTARE Dynamic Human Resources
LIGHT
MEMBER
Dynamic Human Resources
2 312 accesari
Persoana de contact: Ana Hodos
Adresa postala: Cpt. Preotescu 16
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta resurse umane

ULTIMELE PRODUSE ALE DYNAMIC HUMAN RESOURCES

Oferta firmei Dynamic Human Resources nu contine nici un produs sau serviciu