Inscrie firma »

H**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare H**********************

Inca de la infiintare Hidro Olt Construct S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca executie si montaj constructii hidrotehnice, industriale, drumuri, poduri. Firma noastra are un personal de 90 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. In firma Hidro Olt Construct S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Hidro Olt Construct S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
PREZENTARE H**********************
MEMBRU
GRATUIT
H**********************
1 770 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
H**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Drumuri si Poduri

ULTIMELE PRODUSE ALE HIDRO OLT CONSTRUCT SRL

Oferta firmei HIDRO OLT CONSTRUCT srl nu contine nici un produs sau serviciu