Inscrie firma »
 

Prezentare E******************

Evenimentele din viata dumneavoastra sunt unice, indiferent daca sunt legate de birou sau de viata personala. Cu ajutorul nostru ele pot deveni momente de neuitat, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru familia, prietenii, colaboratorii si partenerii dumneavoastra de afaceri.
Noi ne vom ocupa de amenajarea spatiului unde va avea loc evenimentul, asigurarea invitatiilor, conceperea materialelor publicitare si difuzarea acestora; sampling, serviciu de hosting asigurat de tinere modele, serviciu de catering; meniuri care pot satisface cele mai inalte exigente prin prisma colaborarii cu cele mai bune restaurante din Bucuresti. De asemenea, va punem la dispozitie pe tot parcursul desfasurarii evenimentului organizat intreg personalul necesar pentru o manifestare de succes; mc, dj, ospatari, piccolo, barmani etc.
O echipa tanara si dinamica va va ajuta cu profesionalism sa depasiti orice obstacol in organizarea ireprosabila a celor mai semnificative momente din viata dumneavoastra, pentru ca acestea sa devina amintiri deosebit de placute.
Pentru orice tip de evenimente nu ezitati sa ne contactati cu o cerere de oferta. Suntem convisi ca va putem oferi servicii complete si preturi competitive pentru orice eveniment solicitat. Pornind de la experienta noastra in domeniul organizarii unor manifestari de inalta tinuta, vom gasi impreuna cu dumneavoastra cele mai bune solutii pentru reusita evenimentului.
PREZENTARE E******************
MEMBRU
GRATUIT
E******************
2 517 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Decoratiuni si alte servicii pentru evenimente

ULTIMELE PRODUSE ALE EVENIMENTUL TAU SRL

Petrecere de CraciunPetrecere de Craciun
Petrecere de craciun
Stimata doamna / Stimate domn, Echipa de la Evenimentul Tau va aminteste ca sfarsitul de an se apropie cu pasi ...