Inscrie firma »
 

Prezentare S************

Incepand cu anul 2004, am primit solicitari mai ales din domeniul industriei alimentare.
Cerintele Comunitatii Europene, normele sanitar-veterinare, au facut ca agentii economici implicati in industria alimentara sa aiba nevoie de modernizarea unitatilor de productie, de rezolvarea fluxurilor alimentare, motiv pentru care au apelat si la societatea noastra.

Putem afirma cu mandrie ca toate programele noastre de modernizare au fost aprobate de autoritatile sanitar-veterinare, iar seriozitatea noastra este dovedita de faptul ca noi ne sustinem clientul, din punct de vedere tehnic, pana la aprobarea solutiei de catre organismele in drept.
Lista aproape completa a clientilor nostri pe domeniul alimentar, agenti economici, poate fi vizualizata aici

Incepand cu anul 2005, am fost contactati de clienti interesati sa acceseze fondurile europene SAPARD demarand mai multe contracte de proiectare complexa pentru acesti beneficiari.
Ca sa fie limpede, trebuie sa facem o mentiune - noi realizam proiectele complexe, dar nu acordam consultanta SAPARD, lasand aceasta activitate pe seama celor care se ocupa de asa ceva - conducerea societatii noastre pleaca de la principiul ca fiecare trebuie sa faca ce stie, mai ales ca pentru accesarea fondurilor SAPARD nu e loc de <>...
Noi realizam proiectul, iar planul de afaceri, etc, il lasam in seama specialistilor pe domeniu.

In fine, ca o dovada a faptului ca stim ce facem, in anul 2005, beneficiarul nostru Five Continents Trading Co. 93 - numarul 1 in productia de cascaval din Romania, caruia i-am intocmit programul de modernizare a unitatii din Fetesti, a primit in control inspectorii pe domeniu de la Bruxelles.
Spre marea noastra mandrie, acestia au confirmat ca unitatea corespunde cerintelor europene.

Incepand cu anul 2005, unitatile de productie de ciocolata si biscuiti, de dulciuri, in general, au fost, de asemenea, supuse controlului sanitar-veterinar, motiv pentru care, datorita reputatiei noastre, prestigioasa firma Supreme Chocolat din Bucuresti, bine cunoscuta prin produsele sale Primola, Novattini, Ulpio, etc, a apelat la noi pentru realizarea programului de modernizare a unitatilor de productie de ciocolata si biscuiti.
Probabil ca suntem prima firma din Romania care a realizat un astfel de program, aprobat de autoritatile sanitar-veterinare.

Departe de noi insa ideea ca suntem exclusivisti - asa cum se poate vedea si din continutul paginii de intrare, suntem deschisi spre orice tip de activitate ce tine de proiectare - ne permitem, intrucat oamenii nostri sunt calificati si detin o bogata experienta in realizarea oricarui tip de proiect, de la case unifamiliale, blocuri de locuinte, pana la hoteluri, restaurante, spitale, complexe comerciale, sali de sport, baze de agrement, etc.

PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
873 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Alimente/Bauturi » Consultanta Industria Alimentara

ULTIMELE PRODUSE ALE STEMCO DESIGN

Oferta firmei Stemco Design nu contine nici un produs sau serviciu