Inscrie firma »
 

Prezentare B****************

Best Machinery Kft- Ungaria., infiintata in anul 2000 are ca activitate principala comercializarea incarcatoarelor si a masinilor pentru terasament, precum si a diferitelor utilaje si tehnologii specifice protectiei mediului. Este un partener de incredere a firmelor din domeniul de constructii de drumuri, lucrari de terasament, prelucrarea deseurilor si minerit.

Raspundem provocarilor profesionale cu un sortiment bogat de utilaje. Nivelul tehnic ridicat al componentelor esentiale inglobate in utilajele noastre, respectiv accesoriile specifice, fac posibila prelucrarea cu randament ridicat a lemnului, a sticlei, a maselor plastice si a deseurilor provenite din constructii si chiar cele organice, urmata de reciclarea eficace al acestora.

Departamentul nostru comercial, prin intermediul unui partener financial strategic, va ofera informatii la zi, despre posibilitatile cele mai avantajoase de leasing si de finantari nerambursabile, astfel oferindu-va preturi corecte.

Asigurarea pieselor de schimb din stocul propriu si acordarea asistentei tehnice in timp util, raspund exigentelor ridicate ale partenerilor nostri.

Periodic organizam ROADSHOW-uri cu demonstratii de manevrabilitate si raspunzand invitatiei noastre va veti putea convinge de performantele si fiabilitatea produselor comercializate.

S-a inaugurat filiala Best Machinery Romania, avand biroul central in Targu Mures si parcuri de utilaje in judetele Mures, Bucuresti si Cluj.
PREZENTARE B****************
MEMBRU
GRATUIT
B****************
3 340 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Utilaje pentru drumuri si imbunatatiri funciare

ULTIMELE PRODUSE ALE BEST MACHINERY RO

Incarcator frontal LIUGONG CLG842IIIncarcator frontal LIUGONG CLG842II
Incarcator frontal liugong clg842ii
Date tehnice: INCARCATOR FRONTAL NOU, anul fabricatiei 2007, capacitate cilindrica 5.900 cc, combustibil Motorina, 173 ...