Inscrie firma »
 

Prezentare I********

Construim:hale industriale,centre comerciale,reprezentante auto pe baza de structuri metalice si invelitori din panouri termoizolante Producem timplarie PVC si Al. Executam pereti cortina.Comercializam mobilier fier forjat
Hale prefabricate (Proiectare, montaj, de structuri metalice usoare; constructii prefabricate din otel galvanizat, cu pereti din profile subtiri, formate la rece. Productie, montaj rapid si realizari de hale prefabricate la cheie. Sisteme de constructii moderne pentru hale prefabricate, hale standardizate sau personalizate, se ofera management de proiect, garantie si post-garantie. )
Mobilier (Mobilier la comanda, mobilier specializat pentru scoli, gradinite si spatii comerciale, mobilier casnic, hotelier si de birou, mobilier din lemn si din sticla, mobilier pentru baruri, restaurante, mobilier pentru terasa si gradina.)
Tamplarie PVC (Tamplarie din PVC si aluminiu cu geamuri termopan, pereti cortina, profile PVC, inchideri terase, balcoane, rulouri exterioare de aluminiu sau PVC, plasa de insecte, jaluzele. )
PREZENTARE I********
MEMBRU
GRATUIT
I********
1 229 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Jaluzele

ULTIMELE PRODUSE ALE ITACA SRL

Oferta firmei ITACA SRL nu contine nici un produs sau serviciu