Inscrie firma »
T************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Immunaid

Immunaid

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Immunaid

Scaderea capacitatii de aparare a organismului este deseori trecuta cu vederea sau subevaluata, desi aceasta indica o predispozitie a organismului spre unele boli. Primele semne, precum oboseala cronica, pierderea capacitatii de initiativa, de activitate si actiune, o stare psihica depresiva, in general nu sunt luate in considerare. Totusi, acestea sunt semnale ale organismului care atrag atentia asupra unui sistem imunitar deficitar. Pe acest fond, pot aparea numeroase afectiuni, cum ar fi: raceala simpla, afectiunile bronho-pulmonare, inflamatiile vezicii urinare, herpesul, s.a. Toate acestea pot fi prevenite prin fortificarea capacitatii de autoaparare a organismului, adica a sistemului imunitar. Un produs naturist de ultima generatie care actioneaza eficient in acest sens este Immunaid, promovat in lume de CaliVita International.

Principala componenta a produsului este planta cunoscuta in botanica sub denumirea de Uncaria Tomentosa. Planta isi are originea in padurile ploioase ale Muntilor Anzi din America de Sud si mai ales din Peru, dar poate fi gasita si in Columbia, Ecuador, Venezuela, Costa Rica, Guatemala si Panama. Numele spaniol al plantei este Una De Gala si deriva de la cuvantul "gheara" pentru ca exista unele caracteristici ale plantei asemanatoare cu ghearele pisicii.

Exista doua specii de Uncaria: Tomentosa si Guianensis. Ambele ajung la peste 30 de m inaltime. Uncaria Tomentosa are insa flori mici, alb-galbui, in timp ce Uncaria Guianensis are flori de un rosu-portocaliu si ceva mai mari. Ambele specii au o traditie indelungata in folosirea lor ca remediu de catre populatia indigena. Nu este, deci, deloc surprinzator ca, in ultimele decenii, Uncaria a reusit sa atraga si atentia cercetatorilor.

Stiinta moderna a actualizat proprietatile cunoscute de mii de ani ale plantei Uncaria. Primele cercetari privind compozitia si efectele benefice ale acestei plante a padurilor tropicale se leaga de numele lui Klaus Keplinger din Innsbruck, Austria, ale carui cercetari au fost incepute in anii '70. Din "gheara matei", "vita de vie" a padurilor tropicale, in perioada anilor '70-'80 s-au obtinut numeroase extracte; au fost patentate patru proceduri pentru extractia alcaloizilor oxindolici din aceasta, fiind observata actiunea imunostimulatoare a alcaloizilor oxindolici.

Cercetarile lui Keplinger au fast continuate de oameni de stiinta din Spania, Franta, Germania si Peru, care au confirmat actiunea imunostimulatoare a alcaloizilor obtinuti din lujerul si radacina plantei.

"Gheara matei" este utilizata in Peru si Europa de la inceputul anilor '90 ca alternativa naturala la tratamentele pentru diferite boli cu care organismul lupta greu, precum si pentru stimularea sistemului imunitar. Dr. Julian Whitaker publica lucrari in care mentioneaza ca "gheara matei" este un imunostimulent deosebit, dar are un rol important si in buna functionare a aparatului cardiovascular.

Uncaria Tomentosa contine numeroase substante active cu actiuni benefice asupra sanatatii. O parte dintre acestea au proprietati antioxidante care impiedica actiunea distructiva a radicalilor liberi si incetinesc procesele de imbatranire. Diferiti alcaloizi cresc actiunea limfocitelor impotriva agentilor patogeni.

A doua componenta a produsului Immunaid este Zincul, un mineral esential care se gaseste (sau ar trebui sa se gaseasca) in aproape fiecare celula a organismului uman. Zincul stimuleaza activitatea a aproape 100 de enzime, substante ce sustin reactiile biochimice din organism. Sprijina sanatatea sistemului imunitar, este necesar pentru o vindecare rapida a ranilor, pastreaza acute simturile gustului si mirosului, este necesar pentru sinteza ADN-ului. De asemenea, ajuta la cresterea si dezvoltarea din timpul sarcinii, copilariei si adolescentei. Cu cat cantitatea de zinc din organism este mai mica, cu atat sistemul imunitar este mai slabit. Iar una din consecinte este vulnerabilitatea fata de infectii si diferiti agenti patogeni, in general. Suplimentul natural de Zinc dintr-o capsula de preparat Immunaid creste efectul imunostimulator al extractului de Uncaria.

Un flacon de Immunaid are 180 de tablete si costa 960.000 lei (pretul de depozit). O tableta contine:

- Pulbere de Uncaria 400 mg
- Zinc 13 mg
- Alte ingrediente: gelatina, microcristale
de celuloza, stearat de magneziu
PREZENTARE T************************
MEMBRU
GRATUIT
T************************
44 023 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Articole de igiena si infrumusetare

PRODUSE ASEMANATOARE CU IMMUNAID

ViragoVirago
Virago
Sistemul imunitar are un rol esential in apararea organismului fata de diferite boli. Unele componente din sange si din ...
Zen ThonicZen Thonic
Zen Thonic
Zen Thonic, suplimentul nutritiv natural produs de CaliVita International, este un amestec complex de extracte din ...
Energy & MemoryEnergy & Memory
Energy & Memory
Produsul Energy & Memory este un supliment natural care imbunatateste functiile cognitive si de concentrare. Contine ...
NONI capsuleNONI capsule
NONI capsule
Noni sau Morinda Citrifolia este originara din Asia, Australia si unele insule din Pacific. Este un arbust mic, peren. ...
Menopausal FormulaMenopausal Formula
Menopausal Formula
La un moment dat in viata, fiecare femeie trebuie sa faca fata schimbarilor intervenite o data cu varsta. Pentru ...
ParaProtexParaProtex
ParaProtex
Organismul uman poate fi considerat ca un "instrument biologic sofisticat" si superinteligent care, daca este bine ...
NONI JuiceNONI Juice
NONI Juice
Boli in care intervine ca adjuvant: CANCER, SIDA, SCLEROZA IN PLACI, Abcese (dentare), Alergie, Amigdalita, Anemie, ...
RhodiolinRhodiolin
Rhodiolin
Omul modern este supus, aproape in orice moment al zilei, stresului. Responsabilitatile permanente fata de familie si ...
Oxy MaxOxy Max
Oxy Max
Mentinerea homeostazei organismului nostru necesita aproximativ 1000 ml (1 litru) de oxigen care trebuie sa ajunga la ...