Inscrie firma »
T************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Energy & Memory

Energy & Memory

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Energy & Memory

Produsul Energy & Memory este un supliment natural care imbunatateste functiile cognitive si de concentrare. Contine extracte de plante, vitamine, minerale care, prin actiunea lor sinergica, invioreaza psihic si fizic.

Colina este o pseudovitamina din familia vitaminelor B. Fiind un constituent important al membranei celulare, are practic functii in toate procesele organismului. Este o substanta lipotropa care participa la transportul lipidelor in organism si poate reduce acumularea grasimilor in ficat. Colina poate fi sintetizata si in organism din amino acidul metionins, vitamina B12 si acidul folic. Se gaseate in lecitina ca fosfatidil colina.

Colina este un neurotransmitator care, prin cresterea concentratiei acetilcolinei din creier, contribuie la imbunatatirea activitatii cerebrale si a capacitiitii de activitate psihica. Lecitina contine atat colina, cat si inozitol. Este un component vital a1 neuronilor, protejandu-i fata de substantele nocive. De asemenea, creste capacitatea de oxigenare a creierului. Din aceste considerente, imbunstateste functiile de memorare, atat la tineri, cat si la cei varstnici.

Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. A fost introdusa in Europa (Franta) in anul 1817 si descrisa in acelasi an de catre Gassicourt. Numele ei deriva de la Guaranis, un trib de indieni din America de Sud, care o utilizau pentru prepararea diferitelor mancaruri. Compozitia sa chimica a fost studita prima oara in 1826 de catre Th. Martius, care a descoperit in ea substana numita "guaranina". Guaranina este principala substanta biologic-activa in guarana.

Asemanarea guaraninei cu cofeina a devenit cunoscuta in urma cercetarilor efectuate de catre Berhemot si Deschastelus. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame. Extractul de guarana este benefic in artrite, pentru combaterea neplacerilor care insotesc menstruatia sau pentru ameliorarea epuizarii de dupa petreceri.

Vitamina C (in special cu bioflavonoizi) este un antioxidant deosebit de eficient, necesar in fiecare zi. Printre altele, participa la regenerarea capilarelor sanguine.

Vitamina E este un antioxidant care protejeaza organismul impotriva diferitelor substante toxice. Daca organismul dispune de vitamina E in cantitati optime, utilizarea oxigenului este maxima si, din aceste considerente, este vitala in protejarea plamanilor.

Magneziul este considerat un biomineral cu rol de aparare a organismului impotriva stresului. Intervlne in functionalitatea sistemuluni nervos, prevenind si starile depresive.

Zincul intra in componenta numeroaselor enzime care intervin in diferite procese metabolice. Un permanent aport exogen de zinc este necesar, deoarece organismul utilizeaza destul de rapid zincul disponibil din punct de vedere biologic. Rolul cel mai important al zincului este acela de a participa la sinteza acizilor nucleici, acizi vitali in diviziune, regenerare si dezvoltare celulara. Prin aceasta se explica rolul zincului in crestere, dezvoltare si fertilitate. Zincul poate interveni si in neutralizarea diverselor substante nocive. Se cunoaste faptul ca inhiba absorbtia plumbului si cadmiului, reducand astfel actiunea toxica a acestor metale grele prezente in aerul poluat si uneori in apa potabila.

Concentratiile cele mai crescute de zinc in organism se gasesc in ochi, avand rol in activarea vitaminei A, cu importanta in vederea nocturna, imbunatatind si capacitatea de distingere a culorilor.

Seleniul functioneaza sinergic cu glutationul, vitamina A, vitamina C si cu alti antioxidanti din organism. Prin actiunea seleniului, organismul poate utiliza la maximum oxigenul, iar impreuna cu zincul, reduce absorbtia unor metale grele (mercur, plumb, cadmiu).

Deoarece produsul Energy & Memory invioreaza psihic si fizic, se recomanda persoanelor care desfasoara o munca intelectuala ce necesita mare atentie si putere de concentrare, elevilor si studentilor in perioada examenelor, celor care ocupa functii de raspundere si sunt expusi stresului, persoanelor care desfasoara o munca fizica sustinuta, sportivilor si celor care desfasoara activitati fizice sistematice.


Un flacon de Energy & Memory are 90 de tablete si costa 590.000 lei (pretul de depozit). O tableta contine:

Colina 200 mg
Extract de guarana 100 mg
Lecitina 100 mg
Vitamina C 60 mg
Vitamina E 10 mg
Magneziu 50 50 mg
Zinc 5 mg
Seleniu 20 mcg
PREZENTARE T************************
MEMBRU
GRATUIT
T************************
44 037 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Articole de igiena si infrumusetare

PRODUSE ASEMANATOARE CU ENERGY & MEMORY

Mega B ComplexMega B Complex
Mega B Complex
Complexul vitaminic B cuprinde toate vitaminele din grupa B, vitamina H (biotina), acid paraminobenzoic (PABA), colina ...
Triple Potency LecithinTriple Potency Lecithin
Triple Potency Lecithin
Lecitina este o substanta naturala ale carei efecte curative sunt putin cunoscute. Principalele sale componente sunt ...
Advanced Fat BurnersAdvanced Fat Burners
Advanced Fat Burners
Aproximativ 40% dintre oameni sunt supraponderali. Majoritatea dintre ei incearca sa scape de kilogramele in exces, prin ...
Super Fat BurnersSuper Fat Burners
Super Fat Burners
Aproximativ 40% dintre oameni sunt supraponderali. Majoritatea dintre ei incearca sa scape de kilogramele in exces, prin ...
Slim FormulaSlim Formula
Slim Formula
Excesul ponderal - in majoritatea cazurilor determinat de excesul caloric - nu mai este considerat in zilele noastre un ...
Oxy MaxOxy Max
Oxy Max
Mentinerea homeostazei organismului nostru necesita aproximativ 1000 ml (1 litru) de oxigen care trebuie sa ajunga la ...
Menopausal FormulaMenopausal Formula
Menopausal Formula
La un moment dat in viata, fiecare femeie trebuie sa faca fata schimbarilor intervenite o data cu varsta. Pentru ...
ViragoVirago
Virago
Sistemul imunitar are un rol esential in apararea organismului fata de diferite boli. Unele componente din sange si din ...
ParaProtexParaProtex
ParaProtex
Organismul uman poate fi considerat ca un "instrument biologic sofisticat" si superinteligent care, daca este bine ...
ENERGY & MEMORY - PRODUSE SIMILARE