Inscrie firma »
 

Prezentare E**********

Constructii civile, industriale pe structuri usoare, alpinism utilitar, lucrari de constructii si finisaje, hidroizolatii, vopsiri zidarii si suprafete metalice, lucrari de consolidare, cosmetizare, verificare, intretinere, reparare, montari paratrasnete
Alpinism Utilitar (Curatenie, reparatie si intretinere fatade, cladiri inalte si locuri greu accesibile. Spalare geamuri si fatade. Aplicare zugraveli si straturi anticorozive la inaltime. Reparatii si intretinere cortine de sticla, acoperisuri inalte si zone cu acces dificil. Montaj/demontaj panouri publicitare, bannere, reclame si firme sau accesorii luminoase. Liftari echipamente grele la inaltime, cu sisteme de scripeti. Montari antene, statii GSM, intretinerea lor. Toaletari arbori, taieri dificile.)
Montaj (Lucrari de montaj pentru ascensoare electrice, montarea instalatiilor de foraj, a instalatiilor de climatizare, de ventilatie, montaj de piscine, solutii complete pentru montaj de parchet masiv, montaj casute de vacanta din lemn.)
Renovari (Lucrari de reparatii, reamenajari, modernizari, consolidari de cladiri civile si industriale, lucrari de reconditionare pentru mobila, reparatii capitale, restaurari de monumente.)
Reparatii (Lucrari de refacere pentru bolti de caramida; refaceri pentru turle de lemn, refaceri de fatade, reparatii si intretinere pentru sisteme de aer conditionat, reparatii de instalatii de toate tipurile, reparatii de utilaje, consolidari.)


PREZENTARE E**********
MEMBRU
GRATUIT
E**********
1 147 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Vopsele, grunduri, lacuri, emailuri

ULTIMELE PRODUSE ALE ECOTERA SRL

Oferta firmei ECOTERA srl nu contine nici un produs sau serviciu