Inscrie firma »
 

Prezentare A****************

Ager Service Iasi este o companie specializata in montajul de parbrize, lunete, geamuri laterale, oglinzi auto si folii auto marca MADICO.

Cu un numar de 8320 de clienti deserviti anual, Ager Service Iasi se defineste ca service orientat spre dezvoltarea relatiilor durabile cu clientii si imbunatatirea serviciilor oferite. Reteaua AGER Service Iasi va sta la dispozitie cu o echipa tanara, dinamica, care se adapteaza nevoilor clientului, dornica sa raspunda prompt solicitarilor acestuia.

Pentru a fi mai aproape de client, reteaua AGER Service s-a extins incepand cu anul 2008, prin deschiderea a doua noi locatii in: Piatra Neamt, respectiv Suceava. Toate service-urile au un sistem logistic ce ofera o baza de date reala pentru a efectua montaje si reparatii, precum si a livra cu promptitudine, in regim expres, orice tip de parbriz, impreuna cu o atenta consultanta si intreaga asistenta tehnica necesara.

In prezent, reteaua Ager Service Iasi are acces la stocuri inventariate la un numar de 29.760 de articole, din care 16.930 de parbrize, 5.982 geamuri laterale, 1490 de lunete, precum si 4908 de alte repere: ornamente, chedere, garnituri, fapt ce asigura acoperirea a circa 97% din cerere.

Un domeniu conex in care Ager Service activeaza cu succes este cel al aplicarii foliilor auto marca MADICO, produse in SUA si omologate RAR. Pentru cei care vor sa isi personalizeze masina si sa-i confere un aspect unic, dar si pentru cei care vor mai multa protectie si siguranta, foliile Madico sunt alegerea potrivita.

Fiind vorba de un domeniu de nisa, atentia companiei noastre s-a indreptat catre asigurarea unui service de calitate si adaptarea la nevoile clientilor.

Pentru mai multe informatii, contactati-ne!
PREZENTARE A****************
MEMBRU
GRATUIT
A****************
5 521 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Masini/Piese » Parbrize

ULTIMELE PRODUSE ALE AGER SERVICE IASI

Parbrize si lunete lateraleParbrize si lunete laterale
Parbrize si lunete laterale
AGER Service este o companie specializata in montajul calificat de parbrize si lunete laterale diferite marci, dintre ...