Inscrie firma »
 

Prezentare A****************

ALUP KOMPRESSOREN GmbH si-a inceput activitatea in 1923, primul domeniu de activitate fiind fabricarea pompelor pentru automobile care s-au dezvoltat pe parcurs si au devenit primele compresoare mobile si instalate, cu piston. Societatea incepe fabricarea compresoarelor cu surub in anul 1970, oferind o gama completa de produse cuprinse intre 4-400 KW. Din anul 2000, firma ALUP KOMPRESSOREN GmbH apartine grupului ABAC.
In interesul satisfacerii exigentelor crescute fata de compresoarele ALUP, ALUP KOMPRESSOREN GmbH a infiintat la 1 septembrie 2002 reprezentanta sa din Romania prin SC BARR SRL si si-a propus ca, prin cresterea numarului colaboratorilor foarte bine calificati, prin promovarea produselor de incredere si prin asigurarea de servicii de calitate, sa devina leaderul pietei de compresoare in Romania. Datorita volumului crescut al vanzarilor, la 1 iunie 2004 SC BARR SRL a fost preluat de SC ALUPKOMPRESSOREN ROMANIA SRL, reprezentantul oficial al firmei ALUP KOMPRESSOREN GmbH pe teritoriul Romaniei.
Paleta de produse oferite de ALUP KOMPRESSOREN ROMANIA cuprinde: compresoare cu surub, compresoare cu piston, booster-e, instalatii complete de prelucrare a aerului si elementele acestora, uscatoare cu aer comprimat, uscatoare cu absorbtie, filtre de aer comprimat, sisteme complete de prelucrare a condensului, solutii de sisteme de aer comprimat, rezervoare pentru aer comprimat, scule pneumatice, turbocompresoare.Suplimentar, firma ofera si urmatoarele servicii: indrumare tehnica gratuita, proiectare, realizare, antreprize, predare la cheie, service propriu cu accesibilitate in 24 ore, activitate de specialitate, masurarea calitatii si cantitatii aerului comprimat, elaborare de studii pentru pierderi, reconstructie de retele de aer comprimat, modernizarea treptelor de compresie.
PREZENTARE A****************
MEMBRU
GRATUIT
A****************
2 813 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Altele

ULTIMELE PRODUSE ALE ALUP KOMPRESSOREN

Oferta firmei ALUP KOMPRESSOREN nu contine nici un produs sau serviciu
ALUP KOMPRESSOREN ESTE INSCRISA IN