Inscrie firma »
 

Prezentare C*******************

Inca de la infiintare Construct Ramati S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Avand 9 angajati, firma noastra efectueaza constructii civile si edilitare - case, vile, apartamente, retele de apa, de gaz si de canalizare. Avem o experienta indelungata pe piata din Timisoara.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Construct Ramati S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali (S.C.CONFORT S.A.TIMISOARA, S.C.IZOMETAL S.A.TIMISOARA,S.C.CONSTRUCTII FEROVIARE S.A.TIMISOARA,ETC) si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
PREZENTARE C*******************
MEMBRU
GRATUIT
C*******************
1 250 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Case

ULTIMELE PRODUSE ALE CONSTRUCT RAMATI SRL

Oferta firmei CONSTRUCT RAMATI SRL nu contine nici un produs sau serviciu