Inscrie firma »
Prostar Whey

Prostar Whey

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Prostar Whey

Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor inplicati in antrenamente lungi, dure, ea este indispensabila. Ea este carburantul necesar pentru marirea masei musculare si pentru tonifierea muschilor. De fapt, proteina este esentiala pentru crestere si dezvoltare. Proteinele din corpul uman nu sunt obtinute direct din dieta, mai mult, proteinele din dieta sunt rupte in partile componente, cunoscute ca fiind aminoacizii, care sunt piatra de temelie a vietii. Acest lucru inseamna ca aminoacizii sunt nutrientii esentiali, si nu proteinele.
Din cei 20 de aminoacizi de care corpul are nevoie pentru a produce proteine, 11 sunt aminoacizi neesentiali, deoarece pot fi obtinuti de corp din alti aminoacizi si nu este nevoie sa fie obtinuti din dieta. Ceilalti 9 aminoacizi nu pot fi sintetizati de corp si de aceea se numesc aminoacizi esentiali. Acesti aminoacizi trebuie obtinuti din degradarea proteinelor dietetice. Toti aminoacizii importanti trebuie sa fie prezenti in corp pentru a repara si construi masa musculara.
Maniera in care corpul foloseste proteinele in timpul si dupa exerctii difera de cum sunt folositi carbohidratii si grasimile pentru energie. In orele de antrenament, corpul incepe sa construiasca din aminoacizi asa-numitele proteine structurale, care sunt folosite la cresterea masei musculare si la remodelarea tesuturilor necesare pentru actiune. Acesta este unul dintre motivele pentru care atletii ar trebuie sa acorde mai multa atentie dietei.
Intensitatea si durata exercitiilor este unul din factorii care determina care dintre nutrienti va fi ars pentru a obtine energie. Un antrenament de intensitate mica spre moderata necesita cantitati mari de combustibil, de multe ori mai mult decat pot oferi rezervele de carbohidrati si grasimi din corp. In contrast, exercitiile intense, dar de scurta durata, folosesc de cele mai multe ori glucoza, care menajeaza sursele de proteine din corp.
Pentru a-i ajuta pe atleti, Ultimate Nutrition a creat Prostar Whey, care contine toti aminoacizii esentiali si neesentiali, care ajuta la construirea masei musculare dupa exercitii intese, de scurta sau lunga durata. Prostar Whey este un supliment nutritiv creat pentru cei care duc o viata activa. Prostar Whey nu este numai pentru atleti. Prostar Whey este, intr-adevar un supliment nutritiv pentru campioni!

Intrebari frecvente:

1. Cum trebuie servit Prostar Whey?
Poate fi servit in mai multe moduri. Poate fi consumat amestecat fie cu apa sau alta bautura. Poate fi consumat de mai multe ori pe zi, dar este mai eficient daca este consumat imediat dupa antrenament. Persoanelor care au antrenamente intense le este recomandat sa serveasca 2-3 portii zilnic.

2. Cum stimuleaza Prostar Whey imunitatea?
Proteina din zer creste capacitatea corpului de a produce antioxidanti. In plus, Prostar Whey este amestecat in asa fel incat proteinele cu rol in imunitate sunt retinute ( globulina, lactalbumina, glicomacropeptidele, imunoglobulele si lactoferina). Toti acesti componenti stimuleaza sistemul imunitar, slabit din cauza antrenamentelor dure.

3. Ce gust are Prostar Whey?
Prostar Whey are un gust delicios, fara a avea gustul de chimicale, pe care aminoacizii tind sa il aiba. Acest gust este rezultatul unui procesul petrecut la temparatura mica si care utilizeaza propria metoda de rafinare.

4. Prostar Whey determina producerea hormonului de crestere?
Insulina este hormonul eliberat in timpul metabolismului hormonilor de crestere. Studiile arata ca, cantitatea de insulina creste in mod direct proportional cu cantitatea si calitatea proteinelor din dieta. Zerul hidrolizat creste valoarea sa biologica ceea, ce creste eliberarea de insulina.

Informatii nutritionale detaliate:
Prostar Whey
Portie: 1 masura (28.4 g)
Cantitati/portie:

Calorii 114
Calorii din grasimi 14
Total grasimi 1.5 g
Din care Grasimi saturate 1.0 g
Trans grasimi 0.5 g
Colesterol 20 mg
Potasiu 110 mg
Sodiu 49 mg
Total carbohidrati 2 g
Din care Fibre dietetice 0 g
Zaharuri 2 g
Proteine 23 g


Profilul aminoacizilor componenti:

Aminoacizii esentiali:
L-izoleucina (BCAA) 1418 mg
L-leucina (BCAA) 2937 mg
L-lizina 2436 mg
L-metionina 471 mg
L-fenilalanina 884 mg
L-treonina 960 mg
L-triptofan 586 mg
L-valina (BCAA) 1099 mg

Aminoacizii neesentiali:
L-alanina 1161 mg
L-arginina 419 mg
L-acid aspartic 2359 mg
L-cistina 847 mg
L-acid glutamic 3879 mg
L-glicina 434 mg
L-histidina 471 mg
L-prolina 950 mg
L-serina 899 mg
L-tirozina 790 mg

Alte ingrediente: proteina din zer micro si ultra-filtrata la rece, lecitina din soia, arome naturale, acesulfat potasiu, arome naturale si artificiale de vanilie, sucraloza.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 1 masura (28.4 g)
- Portii/falcon: 32
Ca suplimente nutritive, serviti 1 portie de Prostar Whey amestecata cu 180 ml de apa sau lapte degresat. Acest produs poate fi folosit si in compozitia prajiturilor.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 095 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROSTAR WHEY

Prostar WheyProstar Whey
Prostar Whey
Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor inplicati in ...
Prostar Whey GourmetProstar Whey Gourmet
Prostar Whey Gourmet
Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor inplicati in ...
Prostar Whey GourmetProstar Whey Gourmet
Prostar Whey Gourmet
Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor inplicati in ...
Combinatie de top pt mezomorfiCombinatie de top pt mezomorfi
Combinatie de top pt mezomorfi
Aceasta combinatie contine:-1 buc Pure Whey 2270g, orice aroma, produs de Prolab-1 buc Creatine Monohydrate 300g+300g ...
RON 372
Whey Protein Actions 85Whey Protein Actions 85
Whey Protein Actions 85
Whey Protein Actions 85 este cea mai buna alegere de suplimente pe baza de proteine concentrate destinate culturistilor, ...
CFM Whey Protein 50CFM Whey Protein 50
CFM Whey Protein 50
CFM Whey Protein 50 de la Vitalmax este un concentrat proteic din zer ultrafiltrat, de cea mai inalta calitate. Consumul ...
RON 115
Massive Whey GainerMassive Whey Gainer
Massive Whey Gainer
Pentru orice atlet, proteinele sunt cheia unei diete sanatoase. Pentru un culturist, cea mai buna cale de a avea ...
100% Whey Gold Standard100% Whey Gold Standard
100% Whey Gold Standard
100% Whey Gold Standard de la Optimum Nutrition a castigat titlurile de “SuplimentulAnului” si ...
CFM Whey Protein 82CFM Whey Protein 82
CFM Whey Protein 82
CFM Whey Protein 82 de la Vitalmax este un concentrat proteic din zer ultrafiltrat, de cea mai inalta calitate. Consumul ...
RON 134

PROSTAR WHEY ESTE LISTAT IN: