Inscrie firma »
Massive Whey Gainer

Massive Whey Gainer

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Massive Whey Gainer

Pentru orice atlet, proteinele sunt cheia unei diete sanatoase. Pentru un culturist, cea mai buna cale de a avea proteine este aceea de a consuma produse cu aporturi mari de proteine. Dar nu toate produsele acestea sunt create la fel. Formula "originala", care sa iti permita sa castigi proteine, este mai buna acum decat oricand. Pentru a castiga masa musculara ai nevoie de o formula care sa contina multe calorii, iar carbohidratii si proteinele sa fie in raport de 2:1. Ea trebuie combinata cu un program de exercitii. O portie de Massive Whey Gainer are in compozitie peste 30% de proteina din zer superioara. Multe produse pentru masa musculara contin 5-10% proteine, comparativ cu zaharurile. Massive Whey Gainer este cea mai noua formula aparuta pe piata. Fiecare doza ofera corpului tau 55 grame de peptide legate si forme de aminoacizi liberi, carbohidrati predigerati complecsi, fructoza pur cristalina si vitamine superioare. Nu sunt folosite proteine din soia si indulcitori artificiali.
Stii ca corpul tau are nevoie de proteine pentru a se dezvolta, si acest lucru este adevarat. Proteinele adecvate nu determina intotdeauna dezvoltarea, ci ai nevoie sa consumi si cantitati adecvate de calorii. Adevarul este ca daca nu consumi destule calorii, atunci nu te vei dezvolta.
Cabohidratii sunt necesari pentru a-ti oferi combustibil in timpul exercitiilor. Carbohidratii sunt depozitati sub forma de glicogen. Ideea este sa nu te suprasaturezi cu glicogen, pentru ca corpul sa nu trebuiasca sa caute proteinele pentru a produce energie. Cu cat este mai mare cantitatea de carbohidrati din corp, cu atat mai anabolic este mediul incojurator. Carbohidratii joaca un rol important si in eliberarea de insulina. Dupa cum stii, insulina este hormonul puternic anabolic din corp. Ea ajuta la geneza glicogenului, sinteza proteinelor si formarea de adipocite. Pe scurt, eliberarea de insulina este necesara pentru crearea unui mediu anabolic, iar carbohidratii sunt cei care ajuta la eliberarea de insulina.
Zaharurile si carbohidratii sunt convertiti in versiuni mai mici, numite glucoze. Toate celulele din corpul uman depind de glucoza. Acest lucru transforma carbohidratii in sursa principala de energie. Creierul si sistemul nervos scapa direct de glucoza. Daca nu exista destui carbohidrati in dieta, corpul va converti proteine in glucoza. Carbohidratii economisesc alti nutrienti (proteinele) si permit acestora sa isi continue "munca".
Carbohidratii au efect termogenic, ceea ce va mari cantitatea de calorii arse. Acest fapt va cauza arderea mai multor calorii, de fiecare data cand mananci. Daca dieta ta este bogata in grasimi, ele se vor depozita mai repede. Grasimile sunt mai greu de folosit ca sursa de energie, daca sunt stocate sub forma de lipide. Carbohidratii folosesc 23% din caloriile consumate pentru a se depozita, pe cand grasimile folosesc doar 3% din caloriile consumate. Proteinele sunt folosite pentru cresterea masei musculare. Sunt de asemenea folosite pentru construirea de hormoni, enzime, mesageri celulari, acizi nucleici si componenti ai sistemului imunitar. Fara o cantitate adecvata de proteine, muschii nu se pot vindeca repede in urma antrenamnetelor intense. Dupa antrenament, este momentul propice sa consumi proteine astfel incat acestea sa fie transportate in muschi, pentru a incepe vindecarea lor.

Intrebari frecvente:

1. Care momentul propice pentru a consuma Massive Whey Gainer?
Penru a obtine un castig maxim in masa musculara, serviti acest produs cu 30-45 de minute inainte de antrenament si inca odata la o ora dupa ce l-ati terminat. In zilele fara antrenament, serviti o portie intre mesele de dimineata si inca una intre mesele de dupa-amiaza.

2. Massive Whey Gainer intensifica imunitatea?
Da. Proteina din zer este superioara celorlalte proteine si are proprietatea de a intensifica imunitatea prin cresterea nivelului de antioxidanti din corp. Massive Whay Gainer de la Ultimate Nutrition este izolat printr-un sistem de procesare la temperaturi scazute, pentru a retine proteinele importante: B-globulina, A-lactalbumina, glicomacropeptidele, imunoglobulina si lactoferina.

3. Ce este glicogenul?
Carbohidratii sunt cele mai convenabile surse de energie. In timpul digestiei lor, ei sunt convertiti in glucoza, care este folosita ca sursa imediata de combustibil. Glucoza nu este folosita in mod direct pentru producerea de energie, ci este transportata in ficat si muschi, unde este convertita in glicogen. Deci, glicogenul repezinta energia stocata. Trebuie notat faptul ca, capacitatea de stocare a glicogenului in ficat si muschi este limitata. Daca carbohidratii sunt consumati in exces, ei se depoziteaza ca grasimi in tesuturile adipoase.

Informatii nutritionale detaliate:
Massive Whey Gainer
Portie: 4 masuri (165 g)
Cantitati/portie:
Calorii 630
Calorii din grasimi 35
Total grasimi 4 g
Din care Grasimi saturate 2.5 g
Trans grasimi 0 g
Colesterol 55 mg
Sodiu 105 mg
Total carbohidrati 93 g
Din care Fibre dietetice 0 g
Zaharuri 42 g
Proteine 55 g
Vitamina A 5000 UI
Vitamina C 60 mg
Vitamina D3 400 UI
Vitamina E 30 Ui
Vitamina B1 1.5 mg
Riboflavina 1.7 mg
Niacina 20 mg
Vitamina B6 2 mg
Acid folic 400 mcg
Vitamina B12 6 mcg
Acid pantotenic 10 mg
Calciu 230 mg
Fosfor 200 mg
Potasiu 360 mg

Profilul aminoacizilor componenti:
Aminoacizii esentiali:
L-izoleucina (BCAA) 3390 mg
L-leucina (BCAA) 7020 mg
L-lizina 5826 mg
L-metionina 1127 mg
L-fenilalanina 2116 mg
L-treonina 2294 mg
L-triptofan 1401 mg
L-valina (BCAA) 3418 mg

Aminoacizii neesentiali:
L-alanina 2778 mg
L-arginina 1003 mg
L-acid aspartic 5641 mg
L-cistina 2024 mg
L-acid glutamic 9276 mg
L-glicina 1038 mg
L-histidina 1127 mg
L-prolina 2273 mg
L-serina 2149 mg
L-tirozina 1889 mg

Dozaj si utilizare:
- Portie: 4 masuri (165 mg)
- Portii/flacon: 12
Ca suplimente nutritive, amestecati 4 masuri de Massive Whey Gainer cu 500 ml de apa, suc, lapte degresat sau oricare alta bautura preferata. Amestecati bine, raciti si apoti serviti. Pentru a obtine rezultate maxime, serviti cu 30-45 de minute inainte de antrenament si inca o portie dupa antrenament. In zilele fara antrenament serviti o portie intre mese, dimineata si inca o portie intre mese, seara. Fiecare masura are aproximativ 41 grame si contine 157 de calorii. S-ar putea sa trebuiasca sa ajustezi doza in functie de durata, frecventa si intensitatea programului de antrenamente. Poti adauga fructe, miere, iaurt, sau oricare alte alimente care iti plac.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 120 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU MASSIVE WHEY GAINER

Combinatie pentru ectomorfiCombinatie pentru ectomorfi
Combinatie pentru ectomorfi
Aceasta combinatie contine:-1 buc Creatine Micronise 500g, produs de Vital Max-1 buc CFM Gainer 20 4000g, orice aroma, ...
RON 242
CFM Gainer 10CFM Gainer 10
CFM Gainer 10
CFM Whey Gainer 10 este ideal pentru atleti, culturisti, rugbisti, fotbalisti, practicanti ai artelor martial si ...
RON 59
CFM Gainer 20CFM Gainer 20
CFM Gainer 20
CFM Whey Gainer 20 este ideal pentru atleti, culturisti, rugbisti, fotbalisti, practicanti ai artelor martial si ...
RON 84
CFM Gainer 30CFM Gainer 30
CFM Gainer 30
CFM Whey Gainer 30 este ideal pentru atleti, culturisti, rugbisti, fotbalisti, practicanti ai artelor martial si ...
RON 89
Prostar WheyProstar Whey
Prostar Whey
Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor inplicati in ...
Prostar Whey GourmetProstar Whey Gourmet
Prostar Whey Gourmet
Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor inplicati in ...
Prostar WheyProstar Whey
Prostar Whey
Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor inplicati in ...
Prostar Whey GourmetProstar Whey Gourmet
Prostar Whey Gourmet
Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor inplicati in ...
Pure Muscle CarbsPure Muscle Carbs
Pure Muscle Carbs
Corpul necesita o perioada de recuperare dupa orice activitate fizica, in special dupa exercitii intense. Dupa ...

MASSIVE WHEY GAINER ESTE LISTAT IN: