Inscrie firma »

ALFA TRANS INTERNATIONAL srl

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare ALFA TRANS INTERNATIONAL srl

zidarii,tencuieli,fasonat si montat fier,dulgherie,rigips,instalatii sanitare si incalzire,zugraveli
Canalizare (Proiectare, executie la cheie instalatii si retele apa-canalizare pentru blocuri de locuinte, case si vile; executie camine de inspectie si guri de scurgere; realizarea constructiilor in domeniul instalatiilor sanitare, racorduri de canalizare; gama variata de sisteme de canalizare; bransamente de apa; echipamente pentru canalizare (camine din polietilena); echipamente de tratare a apei (filtre, statii dedurizare, statii demineralizare), utilitati etc. )
Constructii (Sisteme moderne de constructii, training, consiliere si asistenta tehnica, antreprenoriat general in constructii civile, industriale, social-culturale, constructii edilitare, constructii si reabilitari de drumuri, constructii de lemn, case de vacanta.)
Instalatii sanitare (Proiectare si realizare de sisteme pentru instalatii sanitare. Materiale utilizate pentru instalatii sanitare: confectii metalice; sisteme de tevi si fitinguri din diferite materiale; sifoane colectoare; sifoane de lavoar; clapete antiretur; armaturi metalice; robineti apa; baterii; chiuvete; racorduri; ramificatii; reductii; izolatii pentru tevi etc. Montaj, reparatii, service pentru orice tip de instalatie sanitara: reparatii capitale si de intretinere, schimbari elemente componente, montari convectoare. Curatire coloane si schimbari coloane de evacuare. Pompe de circulatie pentru instalatii sanitare, termice, evacuare apa. Statii de dedurizare. )
Tamplarie Lemn (Tamlarie din lemn de diferite esente, tamplarie din lemn stratificat.)
PREZENTARE ALFA TRANS INTERNATIONAL srl
LIGHT
MEMBER
ALFA TRANS INTERNATIONAL srl
2 767 accesari
Persoana de contact: Gabi Ivan
Adresa postala: Bucuresti, sector 3 aleea barajul bicaz nr.2,bl.n7,ap.25
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 3246441 . 0723318301
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Tamplarie

ULTIMELE PRODUSE ALE ALFA TRANS INTERNATIONAL SRL

Oferta firmei ALFA TRANS INTERNATIONAL srl nu contine nici un produs sau serviciu