Inscrie firma »
 

Prezentare Romcet grup SA

Societatea noastra a fost fondata in anul 1995, cu personal specializat si capital social 100 % privat, in scopul acoperirii domeniului de servicii specializate complete si produse pentru piata de echipamente energetice industriale si civile (abur industrial; apa calda si instalatii anexe necesare in Centrale Termice).
Pentru domeniul principal de activitate Societatea detine personalul specializat si autorizatiile de lucru necesare in Romania (conforme PT ISCIR A1 C1 C4 C9 si C10), iar din anul 2005 a obtinut si Certificarea Sistemului de Management al Calitatii serviciilor executate, conform ISO 9001 : 2000, prin TUV RHEINLAND.
Obiectivul principal al societatii este de a crea surse eficiente de energie termica realizate la preturi cit mai reduse datorita experientei si inaltului profesionalism al personalului nostru, atit in fazele de conceptie realizare, cit si in maniera de exploatare mentenanta, imediat fiind urmat in mod normal de siguranta in exploatare impusa de normele tehnice aplicabile.
Deasemenea ne propunem extinderea ariei de acoperire in activitatea noastra industriala si in alte tari ale UE, deja in Romania avand 90 % dintre clientii constant investitori provenind din tarile membre UE.
In anul 2006 cifra de afaceri a fost foarte apropiata de 1.000.000 euro, reprezentand o crestere constanta, la fel ca si in anii precedenti.


PREZENTARE Romcet grup SA
LIGHT
MEMBER
Romcet grup SA
1 208 accesari
Persoana de contact: munteanu horia
Adresa postala: Strada Orion nr. 3, Sector 5
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici (021)420.42.87 . 0723.366.906
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Centrale termice si accesorii

ULTIMELE PRODUSE ALE ROMCET GRUP SA

Oferta firmei Romcet grup SA nu contine nici un produs sau serviciu