Inscrie firma »
 

Prezentare PFA Radu Razvan

Cazare in Statiunea Mamaia si in Constanta, apartamente in regim hotelier la cheie pe durata sezonului estival si in extrasezon.
Daca vrei sa iti petreci un sejur pe Litoralul Marii Negre in Statiunea Mamaia sau in Constanta, esti interesat de turismul de afaceri, te afli in deplasare in interes de servici sau esti in delegatie ori poate vrei sa faci un team building si te-ai saturat sa platesti mult si sa primesti putin.

Noi iti oferim cazare in apartamente in regim hotelier la cheie clasificate la 3 si 2 stele in sezon si extrasezon iar pentru sumele incasate emitem factura si chitanta fiscala.

Ambele apartamente pot gazdui maxim 6 persoane, sint localizate in Cartierul Tomis Nord Constanta la intrarea in Statiunea Mamaia din zona Perla.

Dotari : internet, loc de parcare, aer conditionat, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, apa rece si apa calda non stop, masina de spalat, prosoape, sapun, TV color, telefon in reteaua RDS, umerase, fier si masa de calcat, trusa cu ac si ate, feon etc.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru.
Facilitati:
Incalzire
Masina de spalat
Monumente
Pescuit
Bucatarie


Pentru informatii privind tarifele de cazare si rezervari va rugam sa folositi datele de contact.
PREZENTARE PFA Radu Razvan
LIGHT
MEMBER
PFA Radu Razvan
6 972 accesari
Persoana de contact: Radu Razvan
Adresa postala: Hortensiei 15
Localitate: Constanta, Constanta
Telefon: click aici 0721222292
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni

ULTIMELE PRODUSE ALE PFA RADU RAZVAN

Cazare in Statiunea Mamaia si in Constanta, apartamente in regim hotelier la cheieCazare in Statiunea Mamaia si in Constanta, apartamente in regim hotelier la cheie
Cazare in statiunea mamaia si in constanta, aparta...
Cazare in Statiunea Mamaia si in Constanta, apartamente in regim hotelier la cheie pe durata sezonului estival si in ...
Cazare in Statiunea Mamaia si in Constanta, apartamente in regim hotelier la cheie pe durata sezonului estival si in extrasezon.Cazare in Statiunea Mamaia si in Constanta, apartamente in regim hotelier la cheie pe durata sezonului estival si in extrasezon.
Cazare in statiunea mamaia si in constanta, aparta...
Cazare in Statiunea Mamaia si in Constanta, apartamente in regim hotelier la cheie pe durata sezonului estival si in ...
PFA RADU RAZVAN ESTE INSCRISA IN