Inscrie firma »
 

Prezentare DELFINUL REAL ESTATE

DELFINUL REAL ESTATE este o societate de intermediere in domeniul imobiliar fondata anul acesta, societatea ofera servicii de consultanta si intermediaza tranzactii de inchiriere si vanzare in Bucuresti.
In prezent societatea activeaza pe segmentul de inchirieri, realizand in scurta sa existenta tranzactii de inchiriere pentru imobile cu functiune de locuit si/sau birouri, avand deosebita placere sa intermedieze tranzactii atat cu persoane fizice cat si cu societati, bineinteles este o societate dedicata atat tranzactiilor de inchiriere cat si tranzactiilor de vanzare, respectiv cumparare. DELFINUL REAL ESTATE cunoaste piata si se adapteaza la dinamica clientilor sai, este un partener fiabil care de obicei depaseste asteptarile clientilor.
Comisionul practicat de societate este de 50% DIN CHIRIA UNEI LUNI pentru tranzactiile de inchiriere si 3% din pretul de vanzare pentru tranzactiile de vanzare-cumparare. Comisionul se poate negocia in plus sau in minus in functie de atributiile societatii si cheltuielile specifice necesare realizarii tranzactiei.
In acest moment toti clientii care au beneficiat de serviciile societatii sunt pe deplin multumiti si se bucura de fructele drepturilor dobandite, tot astfel puteti face si dvs. contactand DELFINUL REAL ESTATE.
PREZENTARE DELFINUL REAL ESTATE
LIGHT
MEMBER
DELFINUL REAL ESTATE
3 532 accesari
Persoana de contact: Duta Dumitru
Adresa postala: DR. NICOLAE D. STAICOVICI 45-49, BL.4, SC. A, AP. 1, SECTOR 5, BUCURESTI.
Localitate: BUCURESTI, Bucuresti
Telefon: click aici 0765456050
Fax: 0214105007
Website:

Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE DELFINUL REAL ESTATE

Oferta firmei DELFINUL REAL ESTATE nu contine nici un produs sau serviciu
DELFINUL REAL ESTATE ESTE INSCRISA IN