Inscrie firma »
 

Prezentare SOTER & PARTNERS

SOTER & PARTNERS

ACCOUNTANTS, AUDITORS, TAX AND FINANCIAL ADVISORS

SOTER & PARTNERS inseamna un grup de firme cu misiunea declarata de a se constitui intr-un partener de incredere pentru clientii lor.

Ne indeplinim aceasta misiune oferind expertiza noastra intr-o gama variata de servicii profesionale, incluzand servicii de contabilitate, salarizare, consultanta fiscala, audit si nu numai. Iar pentru a garanta succesul afacerii dumneavoastra, ne mobilizam toate resursele noastre: profesionisti exceptionali, know-how, programe software si, poate cel mai important, conexiuni excelente in mediul de afaceri local.

Apoi, ne indeplinim aceasta misiune oferind consultanta si serviciile noastre pentru ca dumneavoastra sa incheiati cel mai bune asigurari, iar pentru confortul afacerii dumneavoastra, intermediem relatiile firmei cu autoritatile statului si cu institutiile bancare.

Si, la fel de important, ne indeplinim misiunea asumata oferindu-va, prin serviciile noastre de resurse umane, acces la candidatii cei mai entuziasti si bine pregatiti de pe piata muncii.

De aceea suntem mai mult decat furnizori de servicii pentru afacerea dumneavoastra. Soter & Partners inseamna o retea de parteneri pentru afacerea dumneavoastra.

Se spune despre noi ca suntem cavaleri in lumea contabililor. Logoul nostru arata asta despre noi. Si nu e doar un logo, e pentru noi un punct de plecare.
PREZENTARE SOTER & PARTNERS
LIGHT
MEMBER
SOTER & PARTNERS
1 929 accesari
Persoana de contact: SCAFA CRISTIAN
Adresa postala: MENDELEEV 28-30 SECTOR 1
Localitate: BUCURESTI, Bucuresti
Telefon: click aici (+4021)316.80.75 /76 /77 /78
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta in Afaceri si Finante

ULTIMELE PRODUSE ALE SOTER & PARTNERS

Oferta firmei SOTER & PARTNERS nu contine nici un produs sau serviciu