Inscrie firma »

G********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare G********************

Firma producatoare si distribuitoare de dopuri de pluta naturala.

Istoric

A STI SA CONSTRUIESTI, SA PASTREZI SI SA CONTINUI, MOSTENIND EXPERIENTA, SABEDORIA SI PATRIMONIUL A 5 GENERATI !

Povestea noastra incepe in Franta, in 1868 in Mezim, zona cu productie de pluta, unde Albert Bunisset a infiintat prima fabrica ce va produce dopuri de pluta.
Pasionat de munca sa si intelegind importanta capitala a calitati plutei, incepe cautarea tarilor cu productie mare, asa ajungind in Portugalia si Spania.
In 1894 Albert Bunisset, cedeaza nepotului sau Leon Joly locul, cu convingerea ca va continua cu cea mai buna selectie de plantati, asa, asigurindu-se ca firma va avea cele mai bune loturi de pluta.
Inceperea procesului de imbuteliere in carame, a fost initiat de fica lui Leon Joly, incepind cu imbutelierea vinurilor fine, in 1920, considerat la acea epoca, un proces revolutionar
Urmasul sau, Leon Gabriel, decide in 1965 sa se instaleze in inima podgoriilor de vita de vie, din Bordeaux, unde cu impulsul si specialitatea sa va deschide portile unei interprinderi cu vaste perspective.
Astazi, se afla in fruntea societati d-nul Cristian Gabriel, care a creat in 1999 Grupul Gabriel si o filiaia portugheza sub numele de G-CORKS CORTIÇAS SA, cu potential in fabricarea, alegerea, spalarea dopurilor de pluta si tratarea acestora, avind avantajul unei foarte bune selecti a loturilor de pluta, asa realizindu-se completarea ideala a firmei mama,"BOUCHONNERIE GABRIEL" din Franta.
G-CORKS este o firma moderna, beneficiind de toata experientia d-lui Gabriel, fact ce a permis sa se faca toate aceste servici legate de eleborarea dopurilor, de la selectionarea plutei, pina la distribuirea produsului finit, gata pentru procesul de imbuteliere.
Cu 100% de facturare ce provine din export, G-CORKS demonstreaza dinamismul unei societati moderne, de viitor, dar, respectind si aplicind experienta acumulata de la strabunii si intemeietorii acestei seculare interprinderi !
PREZENTARE G********************
MEMBRU
GRATUIT
G********************
12 958 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Alimente/Bauturi » Dopuri si Capace

ULTIMELE PRODUSE ALE G-CORKS CORTICAS, SA.

Dopurile de pluta personalizateDopurile de pluta personalizate
Dopurile de pluta personalizate
Dopurile de pluta, indiferent de categoria din care fac pate, sint stantate dupa preferinta clientului, dar intodeauna ...
Dopuri de plutaDopuri de pluta
Dopuri de pluta
Dopurile de pluta sint de mai multe feluri. Naturale, asa cum aveti in imaginea alaturata, dar pot fi din pluta ...
Dopuri de pluta naturalaDopuri de pluta naturala
Dopuri de pluta naturala
Dop de pluta naturala. Dopurile de pluta naturala sint clasate in urmatoarele categori, in functie de calitate ...
G-CORKS CORTICAS, SA. ESTE INSCRISA IN