Inscrie firma »

S*************************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************************************

Societatea ofera consultanta si asistenta juridica clientilor in limba romana, maghiara, engleza si germana in aproape toate domeniile dreptului.
In situatia infiintarii unei noi firme , cabinetul , potrivit prevederilor legale, poate oferi sediu virtual acesteia pe baza de contract.
In situatia in care clientul solicita, cabinetul ofera consultatii juridice complete societatii, pe baza de un onorar fix stabilit de comun acord si care se achita lunar, aceasta putand include si eventualele probleme litigioase a firmei.
Cabinetul colaboreaza si cu alte institutii, notari, executor judecatoresc, traducatori autorizati, fiind capabil sa raspunde astfel tuturor solicitarilor din partea clientilor.
La cerere clientii pot fi asistati si reprezentati nu numai in fata instantelor de judecata ci si in fata altor institutii si organe, precum si in tratativele purtate de acestia cu partenerii de afaceri. Scopul cabinetului este de a mentine o clientela stabila si tocmai din acest motiv orice cauza sau litigiu pe care cabinetul il preia este precedata de o corecta evaluare a costurilor procesului precum si a posibilitatilor in care acesta se poate finaliza.
PREZENTARE S*************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: avocat oradea - proces - comercial

ULTIMELE PRODUSE ALE SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI \"KOVACS & ASOCIATII\"

Divort - Cabinet de Avocat Kovacs ZsoltDivort - Cabinet de Avocat Kovacs Zsolt
Divort - cabinet de avocat kovacs zsolt
Pentru cei care au resedinta in strainatate si vor sa divorteze, ma pot imputernici printr-o procura speciala sa-i si ...
Consultanta gratuitaConsultanta gratuita
Consultanta gratuita
Cabinet de Avocatura Kovacs Zsolt Pentru cei care ma contacteaza prin acest site ofer consultanta gratuita. Trebuie doar ...
SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI \"KOVACS & ASOCIATII\" ESTE INSCRISA IN