Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

S.C. SMART SPEDITION S.R.L. este o companie de expeditii si transport rutier de marfa, cu capital 100% romanesc. SMART SPEDITION realizeaza trasporturi de marfuri generale din/spre Europa.

Clientii vor ca marfa lor sa ajunga la timp si in siguranta. De aceea, pentru a veni in intampinarea necesitatilor si a dorintelor clientilor sai, S.C. SMART SPEDITION S.R.L. realizeaza operatiunile de transport cu promptitudine.

Indeplinirea obiectivelor clientilor nostri este si obiectivul nostru. Filozofia care ne guverneaza este aceea de a trata cu maxima seriozitate si promptitudine problemele si nevoile clientilor nostri.

Aceasta filozofie ne-a adus succes in activitatea noastra de pana acum si suntem convinsi ca nu ne va trada nici in viitor.

Transport pe toate tipurile de masini(de la busuri pana la camioane complete mega), complet sau partiale si grupaje din Uniunea Europeana si nu numai.

Societatea este specializata pe Germania, Austria, Ungaria si Elvetia, dar executam transporturi si din Franta, Italia, Spania, Portugalia, Turcia, Benelux si U.K.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
1 626 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Transporturi » Marfa International si Expeditii

ULTIMELE PRODUSE ALE SMART SPEDITION SRL

Oferta firmei SMART SPEDITION SRL nu contine nici un produs sau serviciu