Inscrie firma »
 

Prezentare L**********

Societatea Comerciala Lider Print, infiintata in Iunie 2007, cu capital privat, a fost creata in special pentru a presta servicii de constructii, termoizolatii si amenajari interioare pentru locuitorii Vaii Jiului si nu numai, avand ca obiect principal: \'Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea\', dar dezvoltand rapid si ramurile de:

-Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale
-Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat
-Lucrari de pardosire si placare a peretilor (termoizolatii)
-Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari geamuri
-Alte lucrari speciale de constructii n.c.a. (alpinism utilitar)
Societatea s-a impus rapid pe piata constructiilor din Valea Jiului si din alte zone din tara. Aceasta deoarece beneficiaza, pe de o parte, de o activitate complexa in domeniul constructiilor, printre care si Alpinism Utilitar, iar pe de alta parte, de o valoroasa echipa de tineri - ingineri, economisti, muncitori calificati cu o buna experienta in activitatea de constructii.

Calitatea lucrarilor executate, seriozitatea si buna organizare au creat premisele abordarii unor obiective din cele mai diverse - termosisteme locuinte, vopsitorii hale industriale si spatii de productie, renovari sedii administrative, asezaminte religioase, precum si alte lucrari de constructii.

Unul din obiectivele de baza ale societatii noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile, precum si de a creste satisfactia clientului.

!!!ATENTIE!!!
Incepand din Martie 2009, va putem oferi serviciile noastre de lucrari in domeniul constructiilor, cu posibilitatea de a achita in rate contravaloarea lucrarii.
PREZENTARE L**********
MEMBRU
GRATUIT
L**********
2 817 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Alpinism utilitar

ULTIMELE PRODUSE ALE LIDER PRINT

Instalatii sanitare si termiceInstalatii sanitare si termice
Instalatii sanitare si termice
Executam instalatii sanitare si termice, de interior cat si de exterior, in Valea Jiului dar sin in tara. Instalatorii ...
Amenajari interioareAmenajari interioare
Amenajari interioare
Executam lucrari de amenajari interioare, locuinte si spatii comerciale in Valea Jiului si in tara la preturi ...
Alpinism utilitarAlpinism utilitar
Alpinism utilitar
Executam lucrari de constructii prin alpinism utilitar in valea jiului si in tara. Astfel veti evita costul inchirierii ...
Termoizolatii cu polistirenTermoizolatii cu polistiren
Termoizolatii cu polistiren
Ececutam termoizolatii cu polistiren in Valea Jiului si in tara la calitate superioara. Pretul este competitiv in piata ...