Inscrie firma »
 

Prezentare AGENTIA HAIMI

HAIMI
Companie de impresariat artistic ce are in baza de date talente disponibile pentru activitati de casting, acestia fiind amatori cat si profesionisti de toate varstele!
Figuratie TV, modeling, hostess, sampling, cascadorii, sedinte foto, talent scouting;
Hostess - primirea si asezarea invitatiilor, oferirea de informatii, reprezentarea de catre persoane entuziaste, zambitoare si cu prezenta de spirit a imaginii produsului sau imaginii firmei dumneavoastra si totodata, capacitatea de a oferi informatii cu privire la acestea in cadrul unor evenimente corporate (conferinte, brand advertising, lansare si relansare brand, cocktail-uri, targuri , expozitii, s.a.m.d.) dar si evenimente personale cum ar fi nunti, botezuri, aniversari.

Sampling - se realizeaza prin promovarea produselor prin intermediul promoterilor in supermarket-uri (degustari, informare la raft, oferire de premii), promovarea serviciilor/produselor prin intermediul campaniilor - door-to-door - , impartire de pliante si fluturasi publicitari in cadrul centrelor comerciale, targurilor, expozitiilor, in strada sau locatii cheie.
Promotii magazine, supermarket-uri, targuri, expozitii, stradal.

Figuratie - participarea in realizarea de emisiuni TV, show-uri, videoclip-uri, filme, reclame, printuri publicitare, marsuri promotionale; o multitudine de tipologii real-people, actori, modele, copii, atleti, persoane cu aptitudini muzicale sau sportive, gemeni, persoane aparte;
Figuratie, figuratie speciala, printuri, talent scouting.

Modeling - modele profesioniste sau modele ce tocmai au obtinut diploma de fotomodel - figuratie speciala, printuri, catwalk, hostess;

Actori - profesionisti sau in formare - figuratie speciala si roluri principale.
Dansatori, coregrafi si acrobati, trupe de dansatori si acrobati- profesionisti sau in formare.

AGENTIA HAIMI este o agentie de casting ce ofera persoane in vederea realizarii de materiale promotionale, video, emisiuni televizate, spoturi publicitare si detine o baza de date impresionanta, intr-o continua dezvoltare.

AGENTIA HAIMI se ocupa deasemenea de organizari de evenimente, petreceri, servicii de hostess si alte obiecte de activitate de acest gen, incercand in acest mod sa-si extinda serviciile pe toate campurile ce includ modelarea imaginii.

Daca proiectul dumneavoastra include realizarea unei brosuri, a unui afis, reclame radio sau televizate, precum si intentia de a va promova serviciile si produsele prin campanii live de prezentare a acestora (cum ar fi sampling, hostess, etc.), AGENTIA HAIMI va poate oferii tot suportul necesar in alegerea optima a persoanelor potrivite imaginii pe care o doriti. Astfel incat la final, asteptarile dumneavoastra sa fie depasite!

Desi majoritatea clientilor, se asteapta si vor sa foloseasca modele sau actori profesionisti, exista si clienti cu un buget limitat sau proiecte mai putin pretentioase care apreciaza si persoanele mai noi, mai putin experimentate in acest domeniu. HAIMI va incerca mereu sa satisfaca pe deplin toata cerintele!!

Va rugam sa ne tineti la curent cu viitoarele proiecte. Asteptam cu nerabdare colaborari indeaproape cu dumneavoastra avand in vedere alegerea persoanelor potrivite.
Chiar daca nu va numarati printre clientii agentiei noastre, dati-ne o sansa sa va demonstram de ce alte companii apeleaza la serviciile noastre.
Cu speranta ca oferta noastra este de un real interes, asteptam un raspuns in vederea inceperii unei colaborari de lunga sau scurta durata.
Va multumim.
PREZENTARE AGENTIA HAIMI
LIGHT
MEMBER
AGENTIA HAIMI
6 785 accesari
Persoana de contact: ALEXANDRU
Adresa postala: ION CAMPINEANU
Localitate: BUCURESTI, Bucuresti
Telefon: click aici 0724294419/3121043
Fax: 3121043
Website:

Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Impresariat Artistic

ULTIMELE PRODUSE ALE AGENTIA HAIMI

Oferta firmei AGENTIA HAIMI nu contine nici un produs sau serviciu
AGENTIA HAIMI ESTE INSCRISA IN