Inscrie firma »
 

Prezentare NIK INTER BUSINESS

Despre noi- "Nik Inter Business SRL"
Doriti sa va amenajati locuinta la care visati dintotdeauna?
Doriti sa transformati un apartament incomod intr-un refugiu odihnitor si cald? Aveti un magazin sau un club a carui imagine nu corespunde cu ceea ce ati visat?
Noi va putem transforma dorintele in realitate printr-un design unitar, functional si original, adaptat stilului dumneavoastra de viata.
Pentru ca mai intai de toate, un spatiu arhitectural reflecta personalitatea fiecaruia dintre noi, locul in care traim nu ni se potriveste decat daca ne stimuleaza simturile.
De aceea, incercam ca la fiecare proiect in parte sa mentinem o legatura stransa cu beneficiarul si sa ne pliem gusturilor si nevoilor intregii sale familii.

Va oferim o gama larga de servicii si produse care sa acopere intregul proces conceptional pana la obtinerea produsului finit:

- arhitectura: proiectare de locuinte individuale si colective, case de vacanta, spatii comerciale si de manifestari sociale, birouri, restaurante, cluburi, hoteluri, banci etc.

- inginerie: instalatii sanitare, consultanta etc.

- amenajari interioare: reamenajari cladiri vechi, ambient, iluminare, culoare, design, decoratiuni interioare, experiment, fotografie etc.
- produse de inalta calitate: pentru ca impreuna cu munca depusa de mesterii nostrii iscusiti rezultatele finale sa satisfaca nevoile Dvs.




INTER BUSINESS - executa tencuieli interior exterior gleturi zugraveli vopsele lavabile tapet rigips pereti si tavane termoizolatii interior exterior montaj gresie faianta parchet laminat instalatii sanitare accesorii baie usi interior
PREZENTARE NIK INTER BUSINESS
LIGHT
MEMBER
NIK INTER BUSINESS
11 631 accesari
Persoana de contact: NICA BOGDAN
Adresa postala: VALEA ARGESULUI NR 12
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0726220916
Fax: 7770669
Website:

Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare

ULTIMELE PRODUSE ALE NIK INTER BUSINESS

Amenajari InterioareAmenajari Interioare
Amenajari interioare
Despre noi- "Nik Inter Business SRL" Doriti sa va amenajati locuinta la care visati dintotdeauna? ...