Inscrie firma »
 

Prezentare CEBU TRADE

Fabrica FLEXIKO a fost infiintata in anul 1992. Ideea infiintarii acesteea a fost impusa de necesitatea producerii incaltamintei cu destinatie speciala si de protectie, de o calitate superioara, folosind doar materiale ecologice in tot procesul de productie: de la design, manipulare, cusut si pana la produsul final; incaltaminte de calitate ceha.
Ca materie prima este folosita pielea naturala, caucic si guma fara impuritati nocive.
Asortimentul in timp a fost marit, oferind astfel noi modele de incaltaminte fiind certificata si testata de institutul de cercetare din Zlin. Sortimentul includea: incaltaminte pentru muncitorii din constructii, intreprinderilor din metalurgie; incaltaminte pentru lucratorii medicali si spitale; incaltaminte pentru soferi; incaltaminte pentru muncitorii din fabricele de sticla; incaltaminte pentru pescari si vanatori; incaltaminte pentru militari si politie. Mai tarziu au fost incluse si alte tipuri de incaltaminte, ca exemplu: incaltaminte de bowling sau incaltaminte de fiecare zi.
Pe toata perioada de activitate fabrica si-a format o larga retea de clienti fideli, care apreciaza inalta calitate a produselor. In prezent exportul constitue 40% din productie. Exportul se efectueaza in asa tari ca: Austria, Franta, Germania, Marea Britanie, SUA, Japonia s.a., unde se bucura de o mare cerere in industria grea si cea usoara.
Din anul 2006 functioneaza, in cadrul intreprinderii, o noua diviziune CEBU TRADE, care asigura exportul productiei in tarile Europei de Est, asa ca: Polonia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Bulgaria, Romania, Estonia, Letonia, Latvia, Rusia, Ucraina, Belarusia, Rep. Moldova, Armenia, Georgia, Aizerbaigan, Cazahstan, Kirgistan, Tadjikistan, Turcmenistan, Uzbekistan.
Noi suntem convinsi ca produsele noastra se vor bucura de succes si in Europa de est, asa ca in intreaga lume, in deosebi in industria grea si cea usoara, si multi clienti vor aprecia la adevarata valoare siguranta si calitatea ceha.
Avantajele oferite de noi:
- Calitate superioara;
- Design european;
- Materiale ecologice
- Servicii profesionale
- Traditie si calitate ceha
Flexibilitatea procesului tehnologic
Confectionarea la comanda a marimelor mari
Tehnologie de cusutura dubla (folosita doar de cateva intreprinderi in Europa)
Certificare conform normelor europene
PREZENTARE CEBU TRADE
LIGHT
MEMBER
CEBU TRADE
3 507 accesari
Persoana de contact: Corneliu CROITORU
Adresa postala: str. Cucuteni 58A, sector 5
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0722207774
Website:

Categorie principala:
Textile/Incaltaminte » Incaltaminte

ULTIMELE PRODUSE ALE CEBU TRADE

Oferta firmei CEBU TRADE nu contine nici un produs sau serviciu
CEBU TRADE ESTE INSCRISA IN