Inscrie firma »

Romfin Consultanta Manageriala SRL

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Romfin Consultanta Manageriala SRL

Firma Romfin - Consultanta Manageriala ofera asistenta in accesarea de fonduri structurale de catre diferiti investitori interesati sa-si dezvolte propria afacere.

Experienta de care dam dovada este demonstrata de numeroasele proiecte elaborate de membrii echipei noastre, proiecte finantate din fonduri nerambursabile SAPARD. Proiectele realizate de noi au vizat in principal modernizarea exploatatiilor agricole, pomicole, apicole, fabricilor de procesare a laptelui, infiintarea de sere, ciupercarii, ferme de animale, pensiuni, etc.

Pentru realizarea proiectelor, in functie de specificul fiecarui domeniu abordat, alaturi de personalul firmei vor fi integrate echipe de specialisti capabile sa raspunda tuturor cerintelor exprimate de catre client.

Servicii oferite: consultanta fonduri structurale, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, studii de piata, intocmire documentatii bancare, solutii de optimizare a activitatii in domeniul protectiei mediului, rentabilitatea investitiei, documente si aprobari, rapoarte de evaluare.
PREZENTARE Romfin Consultanta Manageriala SRL
LIGHT
MEMBER
Romfin Consultanta Manageriala SRL
1 479 accesari
Persoana de contact: Marian Dumitrache
Adresa postala: Str. Buzoieni nr. 9, sector 5
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0723317076
Fax: 0214207345
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta IMM -uri

ULTIMELE PRODUSE ALE ROMFIN CONSULTANTA MANAGERIALA SRL

Oferta firmei Romfin Consultanta Manageriala SRL nu contine nici un produs sau serviciu