Inscrie firma »

BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TUDORIE STEFAN

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TUDORIE STEFAN

Biroul executorului judecatoresc Tudorie Stefan este inregistrat in Registrul executorilor judecatoresti tinut de primul-grefier al Curtii de Apel Galati.


Atributiile biroului nostru, includ:


a) punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii;
b) notificarea actelor judiciare si extrajudiciare;
c) comunicarea actelor de procedura;
d) recuperarea pe cale amiabila a oricarei creante;
e) aplicarea masurilor asiguratorii dispuse de instanta judecatoreasca;
f) constatarea unor stari de fapt in conditiile prevazute de Codul de procedura civila;
g) intocmirea proceselor-verbale de constatare, in cazul ofertei reale urmate de consemnarea sumei de catre debitor, potrivit dispozitiilor Codului de procedura civila;
h) intocmirea, potrivit legii, a protestului de neplata a cambiilor, biletelor la ordin si a cecurilor, dupa caz;
i) orice alte acte sau operatiuni date de lege in competenta executorlui judecatoresc.




Biroul nostru colaboreaza cu o echipa formata din specialisti, in functie de natura lucrarilor in care suntem implicati.



Creditorul are libertatea de a alege executorul judecatoresc caruia i se adreseaza pentru recuperarea creantelor sale, fiind tinut insa de competenta teritoriala, dupa cum urmeaza:

(1) In cazul punerii in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii este competent executorul judecatoresc din circumscriptia judecatoriei in a carei raza teritoriala urmeaza sa se faca executarea.

(2) In cazul urmaririi silite a bunurilor este competent executorul judecatoresc din circumscriptia judecatoriei in a carei raza teritoriala sunt situate sau se afla acestea. Daca bunurile urmaribile se afla in circumscriptiile mai multor judecatorii, competenta apartine oricaruia dintre executorii judecatoresti care functioneaza pe langa acestea.

(3) In cazul aplicarii masurilor asiguratorii dispuse de instanta judecatoreasca este competent executorul judecatoresc din circumscriptia judecatoriei unde sunt situate sau se afla bunurile in privinta carora s-a dispus aplicarea acestei masuri.

(4) In cazul constatarii unei stari de fapt este competent executorul judecatoresc din circumscriptia judecatoriei in a carei raza teritoriala se va face constatarea.

(5) In celelalte cazuri este competent orice executor judecatoresc investit de partea interesata.



Competenta teritoriala a biroului nostru de executare silita se intinde pe tot cuprinsul municipiului Galati.



Biroul executorului judecatoresc Tudorie Stefan isi concentreaza efortul de a oferi servicii de calitate si rapide, raspunzand cu promptitudine solicitarilor dvs, indiferent de natura celor solicitate: executari silite, acordarea de consultanta in acest domeniu, recuperare pe cale amiabila a creantelor, practicand un nivel al onorariilor care sa fie direct proportional cu efortul depus si sa asigure o clientela in permanenta crestere.

Politica de onorarii se bazeaza pe cateva coordonate constante, care se refera la complexitatea lucrarii, valoarea creantei, numarul membrilor implicati, necesitatea deplasarii, durata acesteia, termenul de finalizare, etc. Ca regula generala, onorariul negociat este reprezentat de o suma fixa, achitata in avans si un procent, perceput ca onorariu de succes la finalul lucrarii.



In ceea ce priveste obligatia achitarii onorariilor cuvenite pentru activitatea desfasurata , in conformitate cu prevederile Codului de procedura civila, acestea revin in sarcina debitorului.Avand in vedere ca toate actiunile pe care le intreprindem sunt abordate cu seriozitate si profesionalism, precum si specificul activitatii biroului nostru speram ca ne veti contacta in vederea unei colaborari profitabile ambelor parti in viitor. Biroul nostru colaboreaza cu o echipa formata din specialisti, in functie de natura lucrarilor in care suntem implicati.
PREZENTARE BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TUDORIE STEFAN
LIGHT
MEMBER
BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TUDORIE STEFAN
3 517 accesari
Persoana de contact: Tudorie Stefan
Adresa postala: Galati, str. Brailei, 165, bloc A3, ap. 38
Localitate: Galati, Galati
Telefon: click aici 0236.434697
Fax: 0236.434697
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta juridica

ULTIMELE PRODUSE ALE BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TUDORIE STEFAN

Oferta firmei BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TUDORIE STEFAN nu contine nici un produs sau serviciu
BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TUDORIE STEFAN ESTE INSCRISA IN