Inscrie firma »
 

Prezentare ConceptDATA

Concept DATA este o societate cu capital privat, integral autohton, fondata in 1999. Sediul societatii este in Bucuresti.
Activitatea ConceptDATA se concentreaza pe promovarea unui sistem eficient de tehnologie a informatiei in Romania prin implementarea si dezvoltarea unor standarde tehnologice ridicate.
In scopul sprijinirii acestor obiective, ConceptDATA a incheiat parteneriate cu renumite corporatii, a proiectat pachete speciale de servicii adaptate la cerintele si resursele locale si in acelasi timp a mobilizat resurse si cunostinte avansate de management si marketing.
In principal, activitatea ConceptDATA consta in furnizarea de echipamente IT performante, oferirea de solutii software standardizate, implementarea de solutii software personalizate, oferirea de servicii profesionale de garantie si postgarantie, asistenta tehnica si servicii speciale, cum ar fi proiectarea si instalarea retelelor de calculatoare, consultanta si programe specifice de pregatire.
Concept DATA beneficiaza de serviciile unei echipe tinere, dinamice si in acelasi timp bine instruita si specializata la cele mai prestigioase Univeristati din tara. Echipa reuneste profesionisti in domeniu IT, capabila sa dezvolte si sa implementeze proiecte si solutii conforme cu necesitatile dumneavoastra.
Pentru a garanta clientilor sai calitatea produselor si serviciilor oferite ConceptData a obtinut certificarea ISO 9001:2000 cu domeniul de certificare Proiectare-dezvoltare solutii integrate hard-soft, aplicatii software, comercializare de echipamente de tehnica de calcul. Certificarea este facuta de SRAC cu numarul 1147/31.01.2003 si de catre IQNet (recunoscuta la nivel international) cu numarul RO - 1147/31.01.2003.
PREZENTARE ConceptDATA
LIGHT
MEMBER
ConceptDATA
1 703 accesari
Persoana de contact: Andrei BRAD
Adresa postala: str. Trifoi Nr.5
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0040 21 3237080
Fax: 0040 21 3237082
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Servere si statii de lucru

ULTIMELE PRODUSE ALE CONCEPTDATA

Oferta firmei ConceptDATA nu contine nici un produs sau serviciu