Inscrie firma »
 

Prezentare Euroweb Romania SA

Internet, ISP, Voip, VPN, aplicatii audio/video, e-commerce, e-learning, data centers, servicii help-desk.

Beneficiind de know-how-ul international al retelei pan-europene din care face parte, Euroweb Romania furnizeaza solutii integrate de comunicatii dedicate nevoilor specifice fiecarei afaceri, urmand intotdeauna transformarea solutiilor de comunicatii propuse in active si nu in centre de cost.

Integrand serviciile de transmisiuni de date si voce cu accesul la Internet, Euroweb ofera solutii de comunicatii complete pentru afaceri: acces garantat la internet, retele private sau publice, aplicatii audio/video, e-commerce, e-learning, data centers si servicii help-desk.\

Compania si-a focalizat activitatea in furnizarea de Solutii/Aplicatii Internet (VPN, solutii radio pentru Retele Metropolitane) catre clientii companii sau clienti end user, precum si in integrarea strategica a noilor produse IP ca de exemplu VoIP si video conferinte.

Nu in ultimul rand, argumentul ce recomanda in mod unic Euroweb pe piata din Romania este conceptul One Stop Shopping pentru achizitia de servicii Internet si comunicatii de date la nivel european. Astfel, Euroweb Romania S.A este singurul ISP din Romania care ofera servicii de conectivitate prin intermediul celor 2 puncte de conectare transfrontaliera pe care le administreaza la granita ungaro-romana, catre cele mai importante 7 noduri de comunicatii europene (Londra, Paris, Amsterdam, Bruxelles, Bonn, Frankfurt, Viena, in general catre toate POP-urile fostei retele pan-europene Ebone).

In procesul de expansiune, numele EUROWEB a devenit cunoscut ca al unui inovator de servicii bazate pe protocol Internet.
PREZENTARE Euroweb Romania SA
LIGHT
MEMBER
Euroweb Romania SA
3 401 accesari
Persoana de contact: Florin Visoiu
Adresa postala: Nouveau Center, Str. Lipscani 102
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici +40-21-30-76543
Fax: +40-21-30-76544
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Internet Provider

ULTIMELE PRODUSE ALE EUROWEB ROMANIA SA

EurovoiceEurovoice
Eurovoice
Eurovoice este un pachet de servicii de telecomunicatii bazate pe tehnologiile de ultima generatie SIP si ENUM, ...