Inscrie firma »

S.C. GLOBAL INFORMATION SYSTEM S.R.L.

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S.C. GLOBAL INFORMATION SYSTEM S.R.L.

In slujba agroturismului romanesc !

Reprezentam o societate cu capital exclusiv privat si scopul nostru este promovarea valorilor turistice romanesti autentice.

Portalul nostru este construit astfel incat sa fie usor de folosit de catre toata lumea, atat proprietari de pensiuni cat si turisti in cautare de cazare aparind din necesitatea de identificare si promovare a potentialului turistic rural din Romania, fiind evident ca, tinand seama de dimensiunile relativ reduse ale afacerilor din domeniu, eforturile singulare de promovare ale proprietarilor de pensiuni rurale sunt insuficiente si nu pot avea un impact semnificativ.

Suntem o echipa profesionista care a realizat acest site in scopul promovarii agroturismului si turismului romanesc, oferind proprietarilor de case, pensiuni sau hoteluri o solutie profesionala de promovare a propriei afaceri iar turistilor o modalitate comoda pentru petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai placut informindu-i cat mai corect asupra serviciilor pe care pensiunile le ofera.

Activitatea noastra, ca organizatie non-guvernamentala, vizeaza sprijinirea membrilor sai, proprietari de pensiuni, promovarea conceptului de turism rural, a satului romanesc, atat in tara cat si in strainatate.
PREZENTARE S.C. GLOBAL INFORMATION SYSTEM S.R.L.
LIGHT
MEMBER
S.C. GLOBAL INFORMATION SYSTEM S.R.L.
700 accesari
Persoana de contact: Silviu Stanculescu
Adresa postala: Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 38, Bl. U4
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0721863179
Fax: -
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agroturism

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. GLOBAL INFORMATION SYSTEM S.R.L.

Oferta firmei S.C. GLOBAL INFORMATION SYSTEM S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
S.C. GLOBAL INFORMATION SYSTEM S.R.L. ESTE INSCRISA IN