Inscrie firma »
Publicitate indoor

Publicitate indoor

Tip produs: indoor advertising | indoor | reclama indoor
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Publicitate indoor

Publicitatea Indoor sau Indoor Advertising este o forma de publicitate indoor, ce se desfasoara in locatii inchise, cu trafic mare, si are scopul de a atrage atentia potentialilor clienti ce frecventeaza aceste spatii.

La nivel international, publicitatea indoor este considerata cea mai eficienta forma de publicitate neconventionala, datorita impactului crescut asigurat de lipsa altor stimuli care sa diminueze transmiterea mesajului publicitar catre target.

Succesul campaniilor publicitare indoor, este acela ca sunt orientate pe target, iar mesajul campaniei ajunge imediat la consumatori.

Publicitatea indoor se bazeaza pe faptul ca, audienta care recepteaza mesajul il retine mai mult timp decat orice alt tip de audienta. Acest canal de publicitate indoor este eficient din punct de vedere al costurilor reduse raportate la impactul imediat.

Publicitatea indoor sau publicitatea neconventionala poate fi transmisa printr-o varietate de canale, in functie de targetul la care ne raportam.

Printre locatiile in care publicitatea indoor este prezenta in Romania, se numara centrele comerciale, cinematografele, supermarket-uri, aeroporturi, baruri&pub-uri, saloane cosmetice, clinici medicale, trenuri intercity, inmedio, farmacii, centre distributie presa, scolile, salile de fitness, liceele, universitati, camine si campusuri universitare, toaletele din baruri, restaurante si din reteaua McDonald's.

Una dintre cele eficiente locatii pentru publicitate indoor sunt lanturile de hypermarketuri si supermarketuri, in plina dezvoltare in Romania. Dintre suporturile media disponibile in domeniul publicitatii indoor din magazine pot fi amintite diferite formate de postere, rame, panouri, retelele de ecrane, digital frame-uri, plasme video, publicitatea pe rafturi, radiourile in-store, carucioarele, desenele de pe podele si sticker-ele publicitare. Alte modalitati de promovare in-store sunt expunerea produselor intr-un anumit mod, promotiile in-store si serviciile de merchandising.

Publicitatea indoor este dezvoltata si prin conceptul in-storeTV , si presupune transmiterea unui mix original de programe ce imbina publicitatea cu programe de divertisment si informare. Reteaua este prezenta in supermarketuri si magazine Cash&Carry (Carrefour, Billa, Real, Kaufland, Metro, Cora, Artima, Pic), centre comerciale (Plaza Romania, Bucuresti Mall, City Mall), aeroporturi (aeroportul Henri Coanda, aeroportul Aurel Vlaicu ), banci (BRD), baruri&pub-uri, clinici medicale, saloane de infrumusetare, farmacii Sensiblu, Inmedio, McDonald's, CFR , reteaua Metrorex.

Alte suporturi ale publicitatii indoor, sunt reprezentate prin retele de display - standuri informative amplasate in locatii de top din Bucuresti si in tara, parcari subterane si supraterane bucurestene, spatii media in lifturile din cladirile de birouri, din hoteluri, dar si din blocurile de locuinte sau in campusuri.
PREZENTARE A************
MEMBRU
GRATUIT
A************
58 239 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: agentie publicitate - print - promotionale

PRODUSE ASEMANATOARE CU PUBLICITATE INDOOR

Publicitate outdoorPublicitate outdoor
Publicitate outdoor
Publicitate outdoor , publicitate stradala prin retea de panouri outdoor, bilborduri, la nivel local si national ...
Print indoorPrint indoor
Print indoor
Printurile de interior, sau printurile indoor, sunt executate pe materiale specifice, cu cerneluri pe baza de ...
Agentii de publicitateAgentii de publicitate
Agentii de publicitate
Agresiv Media este o agentie de publicitate independenta, cu capital privat, agentie de publicitate ce activeaza pe ...
Semnalistica indoor si outdoorSemnalistica indoor si outdoor
Semnalistica indoor si outdoor
Semnalistica indoor si outdoor Aplicatii: casete si firme luminoase, placute, semne, display-uri, panouri, ...
Print bannerPrint banner
Print banner
Print banner indoor si outdoor,afise hartie, Postere, Bannere, Mesh-uri, Autocolante, Stikere, Panouri forex, Panouri ...
PrinturiPrinturi
Printuri
Agresiv Media executa printuri digitale, printuri offset, printuri publicitare, printuri de mari dimensiuni, printuri ...
Publicitate outdoorPublicitate outdoor
Publicitate outdoor
Agresiv Media ofera servicii outdoor si furnizeaza retele de panouri publicitare outdoor , de toate dimensiunile, ...
SemnalisticaSemnalistica
Semnalistica
Agresiv Media comercializeaza o gama completa de sisteme de expunere si afisaj, display-uri, sisteme modulare, rollup, ...
Cd prezentareCd prezentare
Cd prezentare
CD de prezentare este un instrument puternic de promovare a companiei, a produselor sau serviciilor cu impact deosebit ...