Inscrie firma »
Cd prezentare

Cd prezentare

Tip produs: cd prezentare | grafica cd | print cd
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Cd prezentare

CD de prezentare este un instrument puternic de promovare a companiei, a produselor sau serviciilor cu impact deosebit asupra clientilor si partenerilor de afaceri. CD de prezentare este un instrument de marketing foarte important in cadrul targurilor si expozitiilor. Alaturi de cataloage si site-ul web, un CD de prezentare multimedia interactiv si o versiune cu rulare automata (clip animat) ce ruleaza pe un monitor (sau un set de monitoare) sunt elemente obligatorii pentru a avea un stand care sa genereze rezultate vizibile.

Datorita capacitatii sale mari de stocare, CD poate contine toata gama de mesaje: cataloage multimedia, prezentari multimedia, suport pentru vanzari, inserturi in diverse publicatii, promotii, rapoarte anuale, demo-uri, baze de date, manuale, instructiuni de folosire ce insotesc diverse produse.

O alta alternativa interesanta este ca CD/DVD-ul sa contina web-site-ul in varianta pentru navigare off-line, beneficind astfel de o viteza maxima de incarcare a paginilor website-ului.

CD de prezentare este complementar unui site web pentru ca ofera o prezenatre mult mai dinamica , are o capacitate mult mai mare si nu este restrictionat de capacitatea de banda internet a celui ce il vizualizeaza.
Un CD de prezentare poate contine spoturi audio si video, fotografii, tabele, texte, oferte, cataloage de produse, pagini web, programe software, animatie, grafica special conceputa, muzica, filme, CD cu animatii tridimensionale interactive pentru prezentare magazine.

Executam o gama larga de medii optice personalizate incepand cu clasicul CD, DVD, printate la o calitate fotografica, pana la cartile de vizita electronice "Business Card", Mini CD, Shape CD.

Business cardul sau cd-ul de forma unei carti de vizita clasice, este o modalitate excelenta pentru promovare, are un aspect profesional si de mare impact, iar capacitatea de 30Mg asigura spatiu suficient pentru inregistrarea unei prezentari, proiect sau multimedia.
PREZENTARE A************
MEMBRU
GRATUIT
A************
58 110 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: agentie publicitate - print - promotionale

PRODUSE ASEMANATOARE CU CD PREZENTARE

CreatieCreatie
Creatie
Agresiv Media executa servicii de creatie, prezentari multimedia, identitate vizuala, corporate ID: creatie sigla, ...
Grafica publicitaraGrafica publicitara
Grafica publicitara
Grafica publicitara : elaborare si implementare a conceptelor creative, elemente de design publicitar, grafica si ...
GraficaGrafica
Grafica
Servicii de grafica, prelucrare grafica, grafica afise, grafica pliante, grafica mape, grafica calendare, grafica ...
Publicitate indoorPublicitate indoor
Publicitate indoor
Publicitatea Indoor sau Indoor Advertising este o forma de publicitate indoor, ce se desfasoara in locatii inchise, cu ...
PrinturiPrinturi
Printuri
Agresiv Media executa printuri digitale, printuri offset, printuri publicitare, printuri de mari dimensiuni, printuri ...
Standuri expozitionaleStanduri expozitionale
Standuri expozitionale
Agresiv Media executa standuri expozitionale, standuri de prezentare, standuri pentru expozitii, seminarii, forumuri, ...
WebdesignWebdesign
Webdesign
Agresiv Media executa servicii web profesionale: design site-uri, administrare si mentenanta, hosting. ...
TiparTipar
Tipar
Agresiv Media executa servicii de tipar, tipar offset, tipar digital, tipar cataloage, tipar brosuri, tipar pliante, ...
Publicitate outdoorPublicitate outdoor
Publicitate outdoor
Agresiv Media ofera servicii outdoor si furnizeaza retele de panouri publicitare outdoor , de toate dimensiunile, ...