Inscrie firma »
 

Prezentare SC LEON EXPERT SRL

SC LEON EXPERT SRL cu sediul in Bogdan Voda, Bacau, specializata in productia de tamplarie PVC si aluminiu, executa si furnizeaza ferestre si usi termopan, pervaze, rulouri exterioare, plase insecte, usi garaje, pereti cortina de o calitate superioara in municipiul Bacau si imprejurimi, asigurand totodata consultanta, transport, masuratori, montaj-demontaj GRATUITE !!!
Pe piata de profil, Leon Expert s-a impus de-a lungul timpului prin calitatea lucrarilor executate, precum si prin profesionalismul si competenta cu care sunt abordate cerintele clientilor. Portofoliul nostru contine, la ora actuala, peste 800 de lucrari, de diverse complexitati.
Cum in centrul preocuparilor noastre se afla in permanenta satisfacerea clientului, cautam sa oferim intotdeauna solutii specifice, personalizate. In domeniul tamplariei PVC si aluminiu - geam termopan, nici o lucrare nu seamana cu alta, astfel incat cei mai buni furnizori sunt numai aceia care ofera solutii adaptate fiecarei cerinte in parte.
In prezent firma depune eforturi sustinute pentru marirea domeniului de activitate in domenii conexe, si anume constructii civile, amenajari interioare si instalatii termo-sanitare.
PREZENTARE SC LEON EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
SC LEON EXPERT SRL
3 045 accesari
Persoana de contact: Tabacaru M.
Adresa postala: Bogdan Voda, Saucesti, Bacau
Localitate: Bacau, Bacau
Telefon: click aici 0743415267
Website:

Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Tamplarie si profile din Aluminiu si PVC

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LEON EXPERT SRL

Oferta firmei SC LEON EXPERT SRL nu contine nici un produs sau serviciu