Inscrie firma »

A*******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare A*******************************

Societatea Afaceri si Management Consulting S.R.L. este o societate profesionala care acorda consultanta si asistenta juridica generala.
Este specializata in domeniul dreptului comercial, financiar-bancar, dreptul muncii si contencios administrativ, oferind protectie si asistenta legala in special persoanei juridice comercianti sau nonlucrativi, persoanelor fizice independente sau care au legatura cu activitatile comerciale autorizate de lege, precum si arbitraj si mediere.
Deasemeni, societatea ofera asistenta si /sau intocmeste manuale de calitate privind ISO 9001al calitatii, Sisteme de Management de Mediu precum si Sisteme de igiena in industria alimentara conform HACCP/ISO 22000, planuri de afaceri pentru accesarea fondurilor structurale.
Societatea este calificata in administrarea afacerii, constituirii , modificarii sau dizolvarii de organizatii lucrative sau nelucrative.
Personalul este calificat si recunoscut de organizatii internationale de certificare TUV RHEINLAND INTERCERT si AEROQ.

Produsele noastre constau in servicii de consultanta si asistenta juridica:
reprezentarea juridica a intereselor unei parti impotriva alteia, fie sau nu in fata instantelor judecatoresti sau a altor organisme juridice;
consultanta si asistenta generala, redactarea de documente juridice;
arbitraj si conciliere, fara reprezentare juridica;
acordarea de consultatii, indrumare sau asistenta operationala pentru firme si servicii publice: relatii si comunicare cu publicul, asistenta pentru firme si servicii publice privind planificarea, organizarea eficienta si controlul, managementul informatiei, consultanta privind managementul (conducerea) exploatatiilor agricole (fermelor), acordata de catre agronomi si economisti specialisti in agricultura etc.

Costurile sunt negociabile in functie de problemele expuse si individualizarea pe activitati, asigurarea mentenantei afacerii din punct de vedere al managementului si al supravegherii legislative, fiind de minim 400 Euro plus T.V.A. pe luna.
PREZENTARE A*******************************
MEMBRU
GRATUIT
A*******************************
13 809 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Asistenta Juridica

ULTIMELE PRODUSE ALE AFACERI SI MANAGEMENT CONSULTING

Distribuitori produse cosmeticeDistribuitori produse cosmetice
Distribuitori produse cosmetice
Cautam distribuitori pentru produsele cosmetice IRSAN (Italia). ...
Teren impaduritTeren impadurit
Teren impadurit
Intermediem vanzarea unei paduri de 8 ha foioase situata la 12 km de Suceava, in drum spre Dorohoi, avand o vasta de 70 ...