Inscrie firma »
 

Prezentare s.c domarcomexim

SC. DOMAR COMEXIM SRL este infiintata in 1992 , cu experienta in domeniul comercializarii de produse cosmetice si parfumerie din anul 1996. Ne-am propus inca de la inceput sa ridicam standardele comertului printr-o flexibilitate in contactul cu oamenii sis a venim in intampinarea viitorilor clienti cu o gama variata de produse necesare zi de zi.

De aceea am selectat pentru dv. Varfurile produselor cosmetice (deodorante , stickuri , apa de toaleta etc.)pentru a preintampina goanna de la un magazine la altul , implicit pierderea timpului dv. pretios. Ne-am axat in special pe vanzari EN-GROSS , la preturi fara concurenta reusind sa detronam marile marketuri si hipermarketuri prin discounturi acordate clientilor fideli si bineinteles stimularea lor prin termene de plata flexibile si negociabile .

De la inceputul anului 2004 ne-am orientat spre importuri directe , incepand cu un produs foarte cautat , calitativ , cu un pret excellent , necesar oricui indifferent de anotimp. Acest produs este crema de pantofi lichida BRIGHT . Spre deosebire de alte asemenea produse , crema de pantofi lichida BRIGHT, este prezentata intr-un tub de 75ml cu un burete aplicator iar deasupra buretelui o folie fina care protejeaza pantoful , geanta sau haina din piele , impotriva zgarieturilor , nu face spumare si nu are impuritati , nelasand pete dupa aplicare , manevrabil usor si fara efort.

Dealtfel mottoul nostru este"SAGEATA ESTE MAI IMPORTANTA DECAT TINTA" neminimalizand importanta obiectului asupra caruia actionam , din contra , acordanu-i o mai mare atentie prin calitatea produsului care il protejeaza , dandu-i astfel posibilitatea sa arate ca nou si dupa cativa ani de folosinta reducand procesul de imbatranire. Nefiind produs de consumatie zilnica trebuie acordata o mare atentie atunci cand alegem produse de ingrijire si intretinere a produselor din piele la fel ca la intretinrea si ingrijirea pielii dv.

La crema de pantofi lichida BRIGHT nu o sa aveti "surpriza" sa se rupa buretele sau sa curga lichidul pe gresia sau covorul dv. in acelasi timp folosind efectiv aprox. 40% din volumul unui recipient la fel ca la celelalte marci concurente.

Totodata va prezentam "BURETELE CU SILICON BRIGHT" care se manevreaza usor reducand la minimum timpul acordat intrtinerii si ingrijiri obiectelor dv. , cu o eficienta sporita data de experienta italiana in domeniul curatirii si intretinerii obiectelor din piele naturala si sintetica , dandu-i stralucire si protejand-o impotriva intemperiilor si imbatranirii.

BRIGHT este un produs 100% fabricat si ambalat in Italia , importat si comercializat in Romania prin firma DOMAR COMEXIM SRL , unic importator.

CONATCTATI-NE CAT MAI CURAND SI NU VETI REGRETA
NICI O SECUNDA ALEGERA FACUTA!
PREZENTARE s.c domarcomexim
LIGHT
MEMBER
s.c domarcomexim
3 477 accesari
Persoana de contact: marian ureche
Adresa postala: Bdul Basarabia 77,bl. A19, sc. A, et. 3, ap. 16 sector 2, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici +4-021-232.54.68
Fax: +4-021-241.62.91
Website:

Categorie principala:
Textile/Incaltaminte » Altele

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C DOMARCOMEXIM

Oferta firmei s.c domarcomexim nu contine nici un produs sau serviciu