Inscrie firma »
 

Prezentare SC CARPET & MORE SRL

CARPET & MORE comercializeaza mochete de lux, concepute pentru a raspunde celor mai sofisticate gusturi in materie de design interior.Pentru case, birouri, banci, magazine, hoteluri, institutii, muzee, showroom-uri, aeroporturi.

Comercializam una dintre cele mai mari colectii de mochete din lume(peste 1200 modele).
Daca doriti un model pe care nu-l gasiti in nici una din editii, impreuna putem crea propriul Dvs. model, reprezentarea exacta a materialului si a modelului dorit.
Mocheta are la baza numai Fibre Antron. Odata cu alegerea fibrei decideti si asupra caracteristicilor mochetei Dvs. Mochetele din Fibre Antron isi tin promisiunile facute, marca fiind inregistrata si apreciata de mai bine de 40 de ani. Doar mochetele care corespund cerintelor noastre de calitate primesc sigla Antron. Mochetele expuse in mod deosebit, nu pot ramane la standardele de calitate si de curatenie dorite, insa caracteristicile bune ale rasinei poliamidice de 6.6, va vor ajuta sa pastrati aspectul ingrijit al spatiilor Dvs. si asta timp indelungat. Caracteristici: IGNIFUGA, ANTISTATICA, rezistenta la murdarie, rezistenta la trafic intens, rezistenta la temperaturi inalte(se pot folosi pentru incalzirea in pardoseala), rezistenta la umezeala crescuta, constituie o bariera termica cat si fonica, rezistenta la radiatiile puternice de soare, rezistenta la folosirea repetata a detergentilor puternici.
PREZENTARE SC CARPET & MORE SRL
LIGHT
MEMBER
SC CARPET & MORE SRL
2 122 accesari
Persoana de contact: OLIVIU ORHEI
Adresa postala: SPhera Building Center
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0724033966
Fax: 0214107286
Website:

Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CARPET & MORE SRL

Oferta firmei SC CARPET & MORE SRL nu contine nici un produs sau serviciu