Inscrie firma »
 

Prezentare ALSET SRL

Firma ALSet este distribuitor de produse de unica folosinta pe piata din Transilvania, reprezentand interesele mai multor firme din Austria, Grecia, Italia, Turcia si Romania, producatoare ale acestor articole. In prezent suntem furnizori ai firmelor specializate pentru catering si delivery, precum si ai marilor consumatori de pahare de unica folosinta.
Produsele noastre se impart in doua mari clase: gama retail: pahare de diferite dimensiuni si culori, tacamuri si seturi de tacamuri (mono, bis, tris), tavite, caserole transparente si albe, rotunde ovale sau dreptunghiulare, menuboxuri si alte produse confectionate din polistiren biorientat, pet, polipropilena sau polistiren expandat; si gama de lux, care cuprinde produse atat pentru catering cat si pentru organizare de evenimente, incepand de la tacamuri, platouri si farfurii in cele mai variate culori, pana la pahare flouroescente pentru cocktail si pahare de sampanie cu picior cromat, toate confectionate din polipropilena sau polistiren. Mai mult decat atat, paharele, boxurile din polistiren expandat si produsele de lux pot fi personalizate cu sigla firmei Dvs.
Calitatea produselor noastre preturile competitive, promptitudinea si orientarea catre client ne-au recomandat in permanenta.
Astfel ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri si suntem convinsi ca produsele si serviciile firmei noastre va vor multumi in totalitate.

In speranta interesului pentru oferta noastra, va astepatam sa ne contactati cu incredere
PREZENTARE ALSET SRL
LIGHT
MEMBER
ALSET SRL
5 358 accesari
Persoana de contact: Sorin Salomie
Adresa postala: Str. Oasului, Nr. 32
Localitate: Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: click aici 0740-399.838
Fax: 0364.111645
Categorie principala:
Alimente/Bauturi » Ambalaje industria alimentara

ULTIMELE PRODUSE ALE ALSET SRL

Oferta firmei ALSET SRL nu contine nici un produs sau serviciu