Inscrie firma »

COMPANIA DE FINANTARI CDF

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare COMPANIA DE FINANTARI CDF

COMPANIA DE FINANTARI CDF este specializata in consultanta si asistenta necesara in obtinerea de finantari si dezvoltarea afacerilor.

COMPANIA DE FINANTARI CDF se adreseaza atat intreprinderilor mici si mijlocii cat si companiilor mari si foarte mari, autoritatilor publice, asociatiilor nonguvernamentale si altor organizatii.

Datorita cunostiintelor si experientei acumulate de catre consultantii nostrii, COMPANIA DE FINANTARI CDF este in masura sa va ofere intr-o maniera sistematica, organizata si eficace asistenta completa necesara pe parcursul tuturor fazelor procedurale, de multe ori complexe, a obtinerilor de finantari.

Misiunea noastra este sustinerea dezvoltarii afacerilor prin atragerea de finantari nerambursabile pentru cat mai multe societati si organizatii.

Scopul nostru este transformarea proiectelor Dvs. in realitate!
PREZENTARE COMPANIA DE FINANTARI CDF
LIGHT
MEMBER
COMPANIA DE FINANTARI CDF
3 897 accesari
Persoana de contact: Cristian Terhes Ardelean
Adresa postala: ARDEALULUI, NR. 6
Localitate: TIMISOARA, Timis
Telefon: click aici 0720.007.020
Fax: 0356.435.812
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta proiecte Phare Sapard

ULTIMELE PRODUSE ALE COMPANIA DE FINANTARI CDF

CONSULTANTA IN OBTINEREA DE FINANTARI NERAMBURSABILE PRIN ACCESAREA FONDURILOR STRUCTURALECONSULTANTA IN OBTINEREA DE FINANTARI NERAMBURSABILE PRIN ACCESAREA FONDURILOR STRUCTURALE
Consultanta in obtinerea de finantari nerambursabi...
COMPANIA DE FINANTARI CDF va ofera toata gama de servicii de consultanta si asistenta necesara in atragerea de finantari ...