Inscrie firma »
 

Prezentare Echo Rom Proiect SRL

Echo Rom Proiect este o companie tanara si dinamica profilata pe activitati de proiectare, inginerie si marketing pentru sisteme tehnologice de transport fluide in industria alimentara – vinificatie, ape minerale, lapte, bere, ulei si alte lichide alimentare.
Proiectam, executam si implementam sisteme specializate de automatizari pentru industria vinului si domenii conexe, ce au la baza conceptul “easy” – usor de utilizat, usor de intretinut, usor de dezvoltat.
Propunem solutii pentru eficientizarea procesului tehnologic: automatizare receptie struguri, distributie mustuiala, automatizare distributie must si vin, controlul temperaturii de fermentare, instalatii de sapalare (CIP) si sisteme de curatare si detartrare baric, trasee tehnologice din inox, trasee tehnologice pentru racire, monitorizare temperatura, umiditate, presiune
Pentru industria alimentara proiectam si executam scari in spirala sau drepte, platforme din inox, balustrade industriale sau diverse modele de mobilier din inox.
Asiguram partenerilor nostri servicii de consultanta, proiectare, montaj si punere in functiune, servicii de garantie, postgarantie si mentenanta.
Adaptarea flexibila la o piata dinamica si in continua schimbare, capacitatea de inovatie si managementul costurilor sunt principalele avantaje propuse partenerilor nostri.
PREZENTARE Echo Rom Proiect SRL
LIGHT
MEMBER
Echo Rom Proiect SRL
2 166 accesari
Persoana de contact: Birleanu Ionel
Adresa postala: Str. Fabrica de Chibrituri Nr.48
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021 3130205
Fax: 021 3130206
Website:

Activitate firma: automatizari industriale - trasee tehnologice inox si pp-r - monitorizare temperaturi

ULTIMELE PRODUSE ALE ECHO ROM PROIECT SRL

Oferta firmei Echo Rom Proiect SRL nu contine nici un produs sau serviciu